Jirka Černohorský na demonstraci Proč? Proto! 11.05.2017 v Praze (11.05.2017)
Moderátor: Martin Mojmír
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Moderovaná diskuze k videu „Jirka Černohorský na demonstraci Proč? Proto! 11.05.2017 v Praze” (11.05.2017)
Zřeknutí se odpovědnosti:
viewtopic.php?f=41&t=318
Diskuzní možnosti:
viewtopic.php?f=41&t=335
Bankovní účty pro podporu:
55555513 / 2010 (běžný), 55555521 / 2010 (veřejný)
Zřeknutí se odpovědnosti:
viewtopic.php?f=41&t=318
Diskuzní možnosti:
viewtopic.php?f=41&t=335
Bankovní účty pro podporu:
55555513 / 2010 (běžný), 55555521 / 2010 (veřejný)
- Qestament
- Řadový diskutér
Kdyby to Černohor neposral tím sarinem a Českou federativní republikou tak dejme tomu ok. Rozjetý to měl skvěle, ale ten závěr nedal. To mi připomíná ty neověřený kecy na lavičce před půl rokem. Mi připadá, že se jenom zviditelňuje. Jinak sluníčkáři úplně vymytý, projevy idiocie.
Zmrdobijec odhalující a poukazující na nekompetenci, neschopnost, pokrytectví, alibismus a stupiditu jednotlivců a lidské společnosti jako takové.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Text pod videem na YouTube:
Martin Böhm píše:Česká republika si tyto lidi úspěšně vychovává již 28 let, což dokazuje fakt, že toto číslo je zároveň věkovým průměrem většiny (cca 80 %) prozápadně programovaných osob. Titulovaní, utvrzovaní, leč nevzdělaní opakovači názorů zoufale placených a s tím souvisejícně logicky nekvalitních českých pedagogů, jací neutekli za nezlodějskou mzdou do zahraničí, obsazují veřejné i soukromé prostory stejně, jako tomu tak činili opačně zfanatizovaní provýchoďáci před rokem 1989. Avšak s tím rozdílem, že před osmdesátým devátým nebylo v ČR téměř 150.000 bezdomovců, přes 4.000.000 exekucí, přes 1.000.000 lidí na nebo za hranicí chudoby apod. Monetární kapitalismus (oligarcho-imperialistický feudofašismus) je prozatím nejpokročilejším nástrojem na zotročování lidské populace, jaký kdy existoval. https://www.duchdoby.cz/desatero-monetarniho-otroka/ . Takto jsme to dopracovali...
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Na mém YouTube kanálu se mezi jistým panem M H a Jirkou Černohorským vede spor vyvolaný zmíněným M H. M H tvrdí, že Jirka Černohorský není schopen diskuze, viz ZDE. Na základě tohoto tvrzení pana M H jsem oba vyzval k prokázání, zda tomu tak je, nebo není. Kdo tedy je a kdo není diskuze schopen.
Jelikož Jirka Černohorský nemá přihlašovací údaje do YouTube (aktivně jej nevyužívá), zprostředkovávám mu prostor k reakci zde v tomto interFórovém tématu přidruženého k danému videu. Jirku Černohorského i pana M H tedy tímto vyzývám k osobní zaznamenávané konfrontaci, přičemž prosím oba o potvrzení. Jirka Černohorský zde má login, reakci tedy prosím zde, pan M H může odpovědět buď zde, anebo formou další odpovědi na YouTube. Na Jirku Černohorského kontakty mám, pokud Jirka potvrdí zájem o debatu, prosím o kontakt i na pana M H, abychom se mohli domluvit na termínu diskuze.
Děkuji.
Jelikož Jirka Černohorský nemá přihlašovací údaje do YouTube (aktivně jej nevyužívá), zprostředkovávám mu prostor k reakci zde v tomto interFórovém tématu přidruženého k danému videu. Jirku Černohorského i pana M H tedy tímto vyzývám k osobní zaznamenávané konfrontaci, přičemž prosím oba o potvrzení. Jirka Černohorský zde má login, reakci tedy prosím zde, pan M H může odpovědět buď zde, anebo formou další odpovědi na YouTube. Na Jirku Černohorského kontakty mám, pokud Jirka potvrdí zájem o debatu, prosím o kontakt i na pana M H, abychom se mohli domluvit na termínu diskuze.
Děkuji.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
- Jirka Černohorský
- Nový diskutér
-
Dobrý den všem kdož chtějí diskutovat ať už o čemkoliv. .. Pokud chcete komunikovat a já rozhodně ano, tak si nejprve pozorně prosim přečtěte moje jméno.a příjmení .. A následně mne tak prosim oslovujte ... S pozdravem Jirka Černohorský.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Vzkaz byl na YouTube panu M H předán. Nyní uvidíme, do jaké míry stojí za svým tvrzením.
- Qestament
- Řadový diskutér
Do jaké míry stojí za svým tvrzením? Do žádný míry, je to obyčejnej troll, ten se už neozve, natož aby se účastnil nějaký diskuze.
Zmrdobijec odhalující a poukazující na nekompetenci, neschopnost, pokrytectví, alibismus a stupiditu jednotlivců a lidské společnosti jako takové.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Nestojí za svým tvrzením do žádné míry. Prakticky nikdy se nestává, že by kdokoli z podobných výlupků svolil k debatě, natož k debatě veřejné. Argumenty nejsou, je pouze vysoká závislost na vlastním egu s pocitem falešné vícecennosti. Jak Jirku znám, diskuze by byla u konce do čtyř minut. Jedna situace je Jirka versus dav stovek lidí, kterým se všem najednou reagovat nedá a Jirka versus jeden, eventuálně v jeho případě třeba i pět osob naráz.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Veřejná, ale ani jakákoli jiná diskuze s panem M H se samozřejmě neuskuteční, neboť tento nijak naší výzvy nereflektoval. Velká teoretická slova, avšak ještě větší praktické pokrytectví a zbabělost. Toto téma, dokud se mezi Jirkou Černohorským a M H na internetu neobjeví průkazné video z jejich společné diskuze, můžeme do té doby považovat za uzavřené. Nechť zároveň slouží jako příklad jednání tohoto konkrétního typu lidí.