Nechytrý mobil - zkušenosti s konkrétními přístroji
Moderátor: Martin Mojmír
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým fóra ETIQ.CZ, z.s.
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým fóra ETIQ.CZ, z.s.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Zdravíčko. Maximálně tak nějaký Blackberry. Nic jiného mě nenapadá. Pokud se ale bavíme o NEchytrém telefonu, pak něco jako zálohování je poněkud chytré, takže s NEchytrým telefonem chytré funkce asi těžko. Možná by to chtělo si vydefinovat, co lze považovat za chytré a co už ne?
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
- proud
- Řadový diskutér
-
Zdar:-),no ja bych byl pro chytrej mobil,ale bez reklam a bez smirovani kde jde vsechno povypinat podle potreby.Co si nastavis,to mas ......takze asi neco linuxackyho.
proud, Teprve az pokacite posledni strom , az otravite posledni reku,
az ulovite posledni rybu , teprve tehdy prijdete na to,
ze penize se nedaji jist...poselstvi
az ulovite posledni rybu , teprve tehdy prijdete na to,
ze penize se nedaji jist...poselstvi
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Ahoj proude. Navrhuji zůstat na zemi a bavit se o tom, co existuje a ne o tom, co by mohlo nebo mělo být. Nezakládat diskuze, ale odpovídat věcně.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
- Michal Mauser
- Vykázaný uživatel
-
https://puri.sm/products/librem-5/proud píše:Zdar:-),no ja bych byl pro chytrej mobil,ale bez reklam a bez smirovani kde jde vsechno povypinat podle potreby.Co si nastavis,to mas ......takze asi neco linuxackyho.