Retenční a manažerský vzkazník O2
Moderátor: Martin Mojmír
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Správa fóra ETIQ.CZ, z.s.
Než cokoli napíšete, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Správa fóra ETIQ.CZ, z.s.
- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Re: Retenční a manažerský vzkazník O2
Připraveno k portaci O2, nebo retenci T-Mobile. Čekám na O2 do pátku.

Naposledy upravil(a) Martin Mojmír dne 19.07.2025, 08:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: O2 bez reakce, udrženo v T-Mobile. Uzavřeno.
Důvod: O2 bez reakce, udrženo v T-Mobile. Uzavřeno.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš mít názor? Předpokládej! Chceš znát fakta? Zeptej se!
- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Připraveno k portaci do O2, nebo Vodafone. Čekám na O2 do pátku. Odpovědnost za rozhodnutí každodenního čtenáře vzkazníku Martin Kmínek.

Naposledy upravil(a) Martin Mojmír dne 19.07.2025, 08:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: O2 bez reakce, předáno Vodafone. Uzavřeno.
Důvod: O2 bez reakce, předáno Vodafone. Uzavřeno.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš mít názor? Předpokládej! Chceš znát fakta? Zeptej se!
- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Připraveno k portaci do O2, nebo zachování Vodafone. Chcete zkz, nebo nechcete? Čekám na možný kontakt do pátku.

Naposledy upravil(a) Martin Mojmír dne 19.07.2025, 08:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: O2 bez reakce, udrženo ve Vodafone. Uzavřeno.
Důvod: O2 bez reakce, udrženo ve Vodafone. Uzavřeno.
- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Report absurdní ztráty O2. Jen pro informaci, zde je již pozdě.

- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Report absurdní ztráty O2. Zkz mohl jít do O2 na uvedenou cenu. Díky M.K. ale nešel.

- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Mezitím v O2...
Technik O2: Aktualizace Moje O2 je plánovaná na příští rok...
Manažer O2: Uděláte to hned.
Technik O2: Není to odladěné, nejde to, aktualizace je naplánovaná na příští rok.
Manažer O2: NE, uděláte to hned, přečtěte si Böhmův vzkazník! Nebo za týden na mecheche poklepeme na rameno!
Technik O2: Sice se to sere, protože v Indii vedro, ale hotovo, šéfe! I Renáta bude mít radost.
----
Böhm: PK Family kódy již neviditelné a nezobrazitelné snad z většiny míst. Co nevyřešili v O2 za několik let, vyřešil Böhm za týden. Ačkoli... Vlastně ještě ne tak úplně. Ještě jsme našli slabé místečko.
Přes mobilní aplikaci MojeO2, pokud si zkz objedná nový, další Family tarif, do e-mailu mu následně dorazí shrnutí objednávky, kde v dokumentu s názvem Shrnutí objednávky číslo a něco stále zobrazujete přístupový kód O2 Family... Aby se jej Váš zkz nedozvěděl, je proto potřeba jej do tohoto PDF negenerovat.
Pokud najdu další způsoby, dám vám vědět. Předpokládám, že to stihnete zase za týden?
Od doby, co císař Kao Tsung vymyslel peníze, se neděkuje.
Technik O2: Aktualizace Moje O2 je plánovaná na příští rok...
Manažer O2: Uděláte to hned.
Technik O2: Není to odladěné, nejde to, aktualizace je naplánovaná na příští rok.
Manažer O2: NE, uděláte to hned, přečtěte si Böhmův vzkazník! Nebo za týden na mecheche poklepeme na rameno!
Technik O2: Sice se to sere, protože v Indii vedro, ale hotovo, šéfe! I Renáta bude mít radost.
----
Böhm: PK Family kódy již neviditelné a nezobrazitelné snad z většiny míst. Co nevyřešili v O2 za několik let, vyřešil Böhm za týden. Ačkoli... Vlastně ještě ne tak úplně. Ještě jsme našli slabé místečko.
Přes mobilní aplikaci MojeO2, pokud si zkz objedná nový, další Family tarif, do e-mailu mu následně dorazí shrnutí objednávky, kde v dokumentu s názvem Shrnutí objednávky číslo a něco stále zobrazujete přístupový kód O2 Family... Aby se jej Váš zkz nedozvěděl, je proto potřeba jej do tohoto PDF negenerovat.
Pokud najdu další způsoby, dám vám vědět. Předpokládám, že to stihnete zase za týden?
Od doby, co císař Kao Tsung vymyslel peníze, se neděkuje.