Hysterie ve vláknech o retencích fóra Mobilmania.cz

Fórum informačního a slevového portálu mojeretence.cz (obsahuje neveřejné prémiové a privátní kategorie)
WEB -> https://www.mojeretence.cz, http://www.supertarif.cz, http://www.o2agent.cz
FB stránka -> mojeretence.cz | FB skupina -> Podpultové mobilní TARIFY
Premium -> Neveřejné neveřejky O2, Neveřejné neveřejky T-Mobile, Neveřejné neveřejky Vodafone
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
Martin Mojmír
Administrátor

Re: Hysterie ve vláknech o retencích fóra Mobilmania.cz

Příspěvek od Martin Mojmír »

Téma na MM dávno není o retencích, nýbrž o Böhmovi s přímou podporou správců fóra.

lucavka napsal:Zde na fóru by mělo jít především o výměnu cenných rad, jak dosáhnout lepší ceny od operátorů. Rozhodně by zde nemělo být reklamní rejdiště různých konspiračních individuí a jejich užitečných poskoků či duplicitních profilů!
Také si myslím, že by ve fóru mělo jít o výměnu cenných rad, nicméně za roky jsme zjistili, že o to ze strany provozovatelů fóra není zájem a proto jsem také toto fórum opustil. Místo toho se tam akorát konspiračně zvrací a brečí, tudíž není co příliš řešit.

lucavka napsal:Sdílení informací a rad je užitečné a nezkreslené, když je uvedený kontext. Ne, že budu vykřikovat, že mám něco za 299 Kč, ale dal jsem 2000 Kč za zprostředkování na 24 měsíců. To jsme potom trochu někde jinde a děláme jen reklamu ruzným šmejdům!
Na MM píší také mí různí známí a přátelé, nikoli tedy já pod různými profily, kdy mám psát, že jsem si nějakých slev dosáhl. A jak jich dosáhli, to docela prostě napíší. Například právě jezevčík si tuto slevu vyjednal sám a nic nikomu za to nezaplatil, tomu jsem tento tarif nesjednával. Tedy pardon, vlastně sobě - svému fake profilu... Nic o vyjednání někým jiným tam nepadlo ani slovo. Nutno ale přiznat, že si s jezevčíkem a některými dalšími voláme a děláme z místních debilů prdel, resp. je trošku trollíme a pak pozorujeme, jak se rozčilují. :D

corpsegrinder napsal:Já se teda na to jeho fórum "Moje Retardace" díval. Podle toho, co tam píše, mu do toho jeho byznysu teď celkem hází vidle Vodafoun...
Aha. A jak konkrétně to ten Vodafoun dělá? Nějak si toho nejsem vědom. Něco mi uniká?

Ladislav_2 napsal:Upřímně, chápu, že si vyjednáváním někdo chce vydělat, ale nechápu, proč to tu nenapíšete polopaticky, kolik za to kdo chce. Když tu někdo napíše, že může nabídnout tarif za paušál xy a pak v SZ somruje peníze za zprostředkování, tak je to ztráta času pro obě strany a zaplevelení fóra.

Tak nějak bych očekával, že se tu primárně dovíme co se dá uhádat na retenci svépomocí a ne že tu je skryté tržiště, kde insideři prodávají slevu za poplatek.
Také chápu, že si tím někdo může chtít vydělat a nic proti tomu nemám, nicméně já nejsem ten případ. Lhaní je na MM standardem. Mimochodem polopaticky? Polopaticky je to přeci uvedeno na webu transparentně v rámci sekce Sazebník. Lepší je však blbě kecat než 3x kliknout. Jinak nevím, o kom a koho somrování peněz za zprostředkování po SZ je řeč. Na MM nikoho po SZ neoslovuji a nikomu nic nenutím. MM pro vůbec nic už docela delší dobu nepoužívám. Nemám na to ani čas. A že by Ladislav_2 očekával informace o svépomoci? Očekával bych totéž. Nevím, proč tam pořád melou všechno ostatní a ne to gro, kterým jsou právě informace a rady. Ale ano, chápu. Je to proto, že o informace a rady není ze strany správy fóra zájem. Jakpak by ne, když fórum běží oklikou pod kontrolou jednoho z operátorů :-)

lucavka napsal:Minimálně jeho fake profilů je tu dost! ;-)
Na MM nemám fake profil ani jeden, ale byla by nuda neopakovat pořád dokola totéž, když nemám vůbec nic a teprve ne něco relevantního.:)

Tak copak tam budeme mít dalšího za bludy?
Zangi pro 🔒 diskrétní kontakt: 10-9259-1559 | 🏠: ovps.cz, mojeretence.cz | 📱: 774888774 (hlavní v síti T-Mobile), 702021111 (v síti Vodafone). Na SMS ani jiné textové zprávy je mi líto, ale nemám kapacitu reagovat, použijte oficiální e-mail nebo zavolejte. Obtěžující (opakované a jinak vynucované) zprávy, resp. flooding blokuji.
Qestament
Prémiový člen

Re: Hysterie ve vláknech o retencích fóra Mobilmania.cz

Příspěvek od Qestament »

Stejně mazec vyštípat z fóra odborníka dodávajícího relevantní informace, co odpovídá na dotazy, sdílí aktuality a případně nabídne vyřešení pokud se to nechce někomu řešit. Kdybys tam někomu něco nutil nebo kecal že to bez tebe nejde tak neřeknu, ale web mrcz slouží hlavně jako prezentace možností a woe nikdo nikoho do ničeho přece nenutí. Však tam lidi chodí hlavně pro informace. Ale jak říkáš, MM je pod O2čkem co dává noty adminům, ti modům, co si tam sami dají fake nicky, aby to rozháněli a byla z toho akorát jenom maximálně tak neefektivní spekulativní sračka.
Zmrdobijec odhalující a poukazující na nekompetenci, neschopnost, pokrytectví, alibismus a stupiditu jednotlivců a lidské společnosti jako takové. ;)
Odpovědět

Vrátit se na „mojeretence.cz“