O2 retenční a manažerský vzkazník mojeretence.cz
Moderátor: Martin Mojmír
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Správa fóra ETIQ.CZ, z.s.
Než cokoli napíšete, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Správa fóra ETIQ.CZ, z.s.
Re: O2 retenční a manažerský vzkazník mojeretence.cz
Takovej seznam tu měl být už dávno. Monitoroval bych hlavně zmrdy z prodejen. Nejednou jsem si stěžoval na nekalý praktiky O2 při podvodech hlavně seniorů a co firma udělala? Hovno. Zvesela tam ti zmrdi byli dál, ani je nepřeřadili. Vůbec nic.
Zmrdobijec odhalující a poukazující na nekompetenci, neschopnost, pokrytectví, alibismus a stupiditu jednotlivců a lidské společnosti jako takové. 

- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Nekalé praktiky prodejců monitorujeme a evidujeme už několik let. To napříč mobilními operátory. Tohle tu bylo odjakživa a nijak se příliš nemění. V rámci organizace máme k dispozici desítky zdokumentovaných konkrétních protiprávních jednání jak zajištěných námi, tak zejména těch od našich členů a podporovatelů. Pokud bys měl něco nového vlastního, pošli mi materiály s podrobnostmi na e-mail, podívám se na to a případně příslušně zařadím.
Diskuzi o těchto věcech pojďme rozvinout třeba SEM. Tady je prostor pro vzkazy retencím a managementu O2 od nás.
Diskuzi o těchto věcech pojďme rozvinout třeba SEM. Tady je prostor pro vzkazy retencím a managementu O2 od nás.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Odlehčíme a zkusíme zasít semínko naděje... Poslední. Ke každému podnětu zde navrhnu řešení, ať ukážu, že umím být a preferuji určitou racionalitu.
Podnět
Dostala se ke mně informace, že se nelíbí mé rozhovory s linkaři o retenčních cenách. Což si ostatně způsobujete sami...
Řešení
Dejte mi „osobní” kód / číslo, přepojujte pod ním na retence rovnou a nemusím pak s linkaři mluvit vůbec. Nebo mi dejte vědět, jak to chcete dělat jinak.
Komunikace
Telefon 774888774 (v T-Mobile), WhatsApp k číslu, Signal k číslu, Zangi 10-9259-1559.
Podnět
Dostala se ke mně informace, že se nelíbí mé rozhovory s linkaři o retenčních cenách. Což si ostatně způsobujete sami...
Řešení
Dejte mi „osobní” kód / číslo, přepojujte pod ním na retence rovnou a nemusím pak s linkaři mluvit vůbec. Nebo mi dejte vědět, jak to chcete dělat jinak.
Komunikace
Telefon 774888774 (v T-Mobile), WhatsApp k číslu, Signal k číslu, Zangi 10-9259-1559.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Dnes mi bylo spřízněnou retenční řečeno, že „se se vším moc seru, že jenom kecám a měl bych přistoupit k činům, že jinak je to na hovno”. Má pravdu. Inu tedy OK, začínáme a namátkově si budeme tady publikovat některá čísla. Kdykoliv se mi může někdo ozvat a říci STOP...

PZ: Po retenci jsme chtěli s PK Family Stříbro za 399 s potenciálem dodání TV Oneplay Extra Zábava, čili ceny přes 600 Kč + Air Bank. Retenčka zalhala, že nejde, ačkoli Omni kalkulačka normálně umí a takto děláme. Byla poučena, přes to odmítla. Pápá O2, zkz taháme do T-Mobile na NextU neomezeně XL promo 282 Kč na dva roky a TV Magenta L Plus 199 Kč na půl roku, po půl roce 299 Kč na další dva roky. Podle zkz O2 ID z obrázku si už dohledáte sami.

PZ: Po retenci jsme chtěli s PK Family Stříbro za 399 s potenciálem dodání TV Oneplay Extra Zábava, čili ceny přes 600 Kč + Air Bank. Retenčka zalhala, že nejde, ačkoli Omni kalkulačka normálně umí a takto děláme. Byla poučena, přes to odmítla. Pápá O2, zkz taháme do T-Mobile na NextU neomezeně XL promo 282 Kč na dva roky a TV Magenta L Plus 199 Kč na půl roku, po půl roce 299 Kč na další dva roky. Podle zkz O2 ID z obrázku si už dohledáte sami.
- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Dle harmonogramu, viz ZDE, jsme právě vydali přislíbený článek aneb děláme O2 ta čísla...
Free leech – O2 PK Family pro všechny? Tady jsou
Omlouvám se za zpoždění...
FB, kde byly PK Family kódy od nás prozatím distribuovány:
Profil Martina Mojmíra
https://www.facebook.com/mmartinb84
mojeretence.cz
https://www.facebook.com/mojeretence.cz
Podpultové mobilní TARIFY
https://www.facebook.com/groups/3021531074607937
O2 CZ nespokojení zákazníci
https://www.facebook.com/groups/o2nespokojenizakaznici
DATAMANIE.CZ - Pořádná porce dat od O2
https://www.facebook.com/groups/786720008533598
Nespokojení zákazníci O2 CZ
https://www.facebook.com/groups/281181654175384
Budeme pokračovat... Enjoy.

Omlouvám se za zpoždění...
FB, kde byly PK Family kódy od nás prozatím distribuovány:
Profil Martina Mojmíra

mojeretence.cz

Podpultové mobilní TARIFY

O2 CZ nespokojení zákazníci

DATAMANIE.CZ - Pořádná porce dat od O2

Nespokojení zákazníci O2 CZ

Budeme pokračovat... Enjoy.
Fuj. O2 je taková špína, že přímo podporuje náboženské sekty?
O2 Family pro členy CASD
PK Family církve adventistů sedmého dne mám. Ne každý sektář je věrný svému Satanovi, aby PK nepropálil.

PK Family církve adventistů sedmého dne mám. Ne každý sektář je věrný svému Satanovi, aby PK nepropálil.

Zmrdobijec odhalující a poukazující na nekompetenci, neschopnost, pokrytectví, alibismus a stupiditu jednotlivců a lidské společnosti jako takové.