Nebudu si tam s dotyčnými už psát. Ani článek o diskuze dále rozšiřovat. Budu si jejich případná pokračování komentovat tady, kde si nemohou diskuze samovolně upravovat a měnit a kde platí moje pravidla. Především nechci trolly krmit.
Natar píše:Při umístění ventilátorů nahoře, které má z určitého důvodu skříň takto namontovány z výroby, se chladič samozřejmě vejde - pán jaksi zapomněl sdělit, že chce mít ventilátory na boku, což je u této skříně dosti nesmysl
Patrně výrobce PC skříně neví, co dělá. Možná by se mohl něco od GEEKa Tatara přiučit... Mně naopak přijde možnost přidání dalšího chlazení logická.
Raziel-CZ píše: Má zmíněná PC skříň, mimochodem si ji nemohu vynachválit, žádný airwlow vzhledem k její úplné "průdušnosti", pokud tedy nenasadím jednu skleněnou bočnici, mít ani nemůže, tam se jednoduše snažíme nahnané teplo od procesoru z pasivu rozfoukat maximálním možným příkonem vzduchu směřujícím na tento pasiv.
Výrobce, zdá se, možná počítá právě rovněž s "mým" řešením.
Podle Tatara je ale asi úplně blbej. Ne vážně, ta PC skříň je fakt skvělá.
Natar píše:A pokud pánovy nedošlo, že když bude mít ventilátory na boku, tak se nemůže vejít 155 mm chladič...
Pánov
Y skutečně nedošlo, že když požádá o doporuče
ňý podobného chla
ďyče, more, bude mu doporučena taková velká obluda...
Hledal jsem případnou alternativu za Noctua NH-U9S chromax.black, do čehož pochopitelně spadají i rozměrové parametry. Nevím proč, ale prostě jsem se spolehl na to, že mi reaguje odborník. Má to u nicku přeci napsané, to dá rozum, nebo ne?
Natar píše:...tak upřímnou soustrast jeho IQ na kterém si evidentně zakládá.
Teda toho to nějak trápí, když musí to IQ pořád omílat. Přitom on si včera v 14:54 začal.
Natar píše:V "životopise" se tento pán chlubí studiem IT, ale pokud do dané skříně umístil ventilátory na bok, které navíc vhánějí vzduch dovnitř a ještě tím poučuje, tak bych na jeho IT zkušenosti a technické schopnosti opravdu nesázel.
Toto jsme si již několikrát vysvětlili.
To je právě ten problém. Názor. Od počátku mě ale názory na toto téma nezajímají, ptal jsem se na fakta.
Natar píše:...je tedy s podivem, že i zde se neohradil proti špatné radě se stejným argumentem.
Proč je to s podivem? Jak fungují zdejší GEEKové, jsem se dozvěděl už od dvou. Proč bych měl reagovat na třetího?
Natar píše:Vůbec to celé nepůsobí účelově, aby někdo mohl mít na svém plátku "senzaci".
Nevěděl jsem, že se čeští dezoláti koncentrují také na CZC.cz. Jaké konspirační teorie se ještě dozvíme? Co třeba, že jsem "agentem" Noctuy, Cool Master nebo Zepteru? Případně Alzy, když v článku vedu všechny odkazy ke zboží "skrytě" na Alzu? Mimochodem věděli jste, že Alza nově umožňuje vrácení zboží do 14 dnů i IČářům? Ach jo, to je fakt dospělá diskuze...
Ale vztekají se děcka pěkně; je vidět, že se cítí poníženi.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.