Pobavil
Zápis z 1-2025 schůze výboru SVJ a KRK Společenství vlastníků domu Janského/Přecechtělova 2234-2240, Praha 5
Výbor SVDJP 2234-2240, Praha 5 napsal:
2. Kontejnery
Výbor SVJ žádá vlastníky, aby odpad vhazovali do kontejnerů a neodkládali ho vedle nich na zem. Osoby, které odkládají odpad na zem vedle kontejnerů lze ztotožnit na kamerovém záznamu a v případě, že se bude odkládání dopadu vedle kontejnerů na zem opakovat, bude záležitost předána na odbor životního prostředí MČ P13.
Osoby výbor v životě ztotožňovat nebude a nebude ani nic předávat na odbor životního prostředí MČ Prahy 13. Za celou dobu existence se výbor o pořádek a čistotu kolem našeho domu nezajímal, nikdy nic v tomto neudělal a nebude na tom nic měnit. Nejednou jsem výbor sám informoval a žádal o nápravu nebo pomoc, nikdy nereagovali. Výbor se nezmůže vůbec na nic a podle GDPR to, čímž straší, ani udělat nemůže. Kromě toho i kdyby nakonec zasvítilo světlo na konci tunelu a někdo z výboru se probudil, začal uvažovat když už ne konstruktivně, tak alespoň racionálně, něco předali na OŽP, tak mám 10leté důkazy o laxnosti tohoto odboru Prahy 13, čili opravdu, ale opravdu k žádné nápravě nikdy nedojde, to si jsem docela jist. Ale je komické od výboru číst podobné řádky, to se člověk vždy pousměje.
Výbor SVDJP 2234-2240, Praha 5 napsal:
3. Domovní řád
Výbor SVJ žádá vlastníky a nájemníky, aby respektovali a dodržovali domovní řád, který je v plném znění na našich webových stránkách SVJ – čl. III. DENNÍ ŘÁD, a hlučné práce neprováděli zejména ve večerních hodinách a o víkendech – zajistit, aby všechny hlučné práce byly soustředěny do krátkého časového období.
https://www.ikon.eu/admin/files/files/2 ... 202016.pdf
Výbor žádat může, jak chce, ovšem nikdo je poslouchat nebude. Nemůže nic nikomu dokázat. Např. v našem vchodě 2238/1 se vrtá v neděle celkem pravidelně, od výboru akorát sem tak přijde bububu, ale nestane se nic. Výbor je neschopný. Ale je komické od výboru číst podobné řádky, to se člověk vždy pousměje.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.