Vladimír Kapal píše:Psal jsem příspěvek ke článku o Mašínech. Popisoval jsem mé zkušenosti s Paumerem při besedě v Čelákovicích. Psal jsem i o tom, že můj článek lze najít v historii mých blogů na idnes. Nikde se tento příspěvek neobjevil, není ani na mé vlastní stránce. A pak, že neexistuje cenzura.
Martin Böhm píše:Od toho existuje svobodné interFórum.cz, ovšem k pochopení jeho účelu a započetí využívání musí lidé dospět sami...
Vladimír Kapal píše:Domnívám se, že nejsem až tak nechápavý. Ovšem odmítám podporovat další soukromé fórum. jednoho je až dost.
Martin Böhm píše:Já se obávám, že pokud dokážete interFórum popsat jako soukromý projekt, což je nepochybně pouze Váš názor, o nepochopení lze hovořit s jistotou. Opět se vracíme k tomu, že začínat musíme u sebe. Hezký den.
Další reakce nebyly, zdroj ZDE.Martin Böhm píše:Mimochodem, jaké máte lepší řešení nezávislých a transparentních diskusí? Dále se zeptám, Facebook není podle Vás soukromý projekt? Děkuji předem za odpověď.
Dále se jedná o moderátora Martina Dukáta, jenž se k tématu Moderátor rádia Slobodný vysielač jde do vězení za odmítnutí našeho fašisticko-imperialistického systému vyjádřil takto:
Martin Dukát píše:S pořadem naprosto souhlasím, pan Urminsky dostával peníze od SVSK a z těch peněz neposlal dětem ani cent!!! Jenom vždy on sám žil jak parazit, kterému všichni všechno platili!! Je to přeživník.
Obávám se a považuji za velmi nebezpečné, že mnozí moderátoři zdánlivě svobodného média odmítají se vzdělávat, ačkoli na tuto nutnost navádějí ostatní, a zůstávají stále takzvaně v krabici. Obracíme se na minulost ne pro to, abychom se z ní poučili, ale abychom ji pouze srovnávali s přítomností? Ale co budoucnost a skutečné hodnoty?Martin Böhm píše:Myslíš podobný příživník, jako je třeba tvůj „šéf” Pavel Hlávka? Jinak samozřejmě děkuji za názor.
Rádio SVCS má údajně plně samostatná studia s vlastními pořady i názory, nebo alespoň tak to tvrdí šéf Pavel Hlávka. Je třeba si však uvědomit, co toto může znamenat. Zda jde pouze o svobodu slova a v souvislostí s tím šíření neobjektivních domněnek, nebo zájem o skutečnou svobodu na planetě Zemi.
S tímto tématem (objektivitou) souvisí i téma toto. Konkrétně:
Martin Böhm píše:1. Nejprve jste tvrdili, že každé jednotlivé studio je nezávislé a vysílá si své a za nedlouho zase, že SVCS podporuje Zemana. Tak jak to je?