Miloš Skýpala: Pro všechny CHYTROLÍNY z řad popíračů očkování - Facebook.com

Tento prostor slouží výhradně k pokládání věcných dotazů; pro diskuze použijte prostor k tomu určený níže.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Komentovaný status: https://www.facebook.com/milos.skypala/ ... 7109073912 (rev. 03.12.2021, 15:18)
----
Údajný absolvent Střední průmyslové školy strojnická Vsetín, jednatel firmy CBG AUTOMATION (výpis z obchodního rejstříku ZDE) a antipolitik nebo volič antipolitického uskupení SPOLU Miloš Skýpala napsal:
Pro všechny CHYTROLÍNY z řad popíračů očkování:
Před rokem jsem se nakazil Covid a po uzdravení si nechal změřit protilátky a výsledek ? 10-ti násobek minima pro imunitní odpověď 379 IgG -tedy v pohodě. Jakmile byla první příležitost, nechal jsem se naočkovat a nyní po roce znovu změřil protilátky a ejhle 2080 IgG (tedy Covid má u mě nyní smolíka). Přitom mě očkování nijak neomezilo, nebolelo, zůstal jsem normální, nikdo mě na dálku neovládá a platit ramenem také nemusím. Tak rozum do hrsti antivaxeři zanechte hloupých teorií a šup šup do fronty... 👍👍👍
Načež já mu reagoval:
Martin Mojmír píše:To nic nedokazuje. Hodnoty mohou znamenat také, že jste prodělal další, bezpříznakový covid. Chováte se stejně jako popírači a/nebo odmítači. Tvrdíte něco, čemu nerozumíte a nemůžete jasně prokázat. Máte názor. Kromě toho IgG zdaleka není marker jen pro covid.
A v odpovědi obdržel:
Tvrdím fakta a rozumím výsledkům více než tušíte. IgG specifické jsou validní marker vy odborníku... Několikrát jsem se za tu dobu potkal s nemocnými a nic mi to neudělalo. Naopak jsem přišel o několik svých neočkovaných přátel...prohráli

Ačkoli pan Miloš se domnívá, že tvrdí fakta a rozumí výsledkům více, než si myslím, důkazy svého tvrzení samozřejmě nepředkládá.

Totiž vypovídající hodnotu o obranyschopnosti organismu sice, mimo jiné, má na svědomí imunoglobulin G, ovšem ne IgG jako celek, nýbrž jeho specifická část. IgG marker není obecně vzato marker pro zjištění prodělání výhradně covidu, ale vždy se používal na celou řadu základních, zejména (po)infekcionálních diagnostik. IgG je pouze třída protilátek. Prodělání covidu zpřesňuje rovněž IgM, stále nikoli však přímo potvrzuje. Hodnota G imunoglobulinu jako takového je pouze, ač významným, pomocníkem, zjištění její výše rozhodně však neznamená, že dotyčný prodělal pouze nemoc COVID-X, anebo že má proti této nemoci imunitu. Výše IgG značí eventuální prodělání i mnohé jiné infekce.

Každopádně pan Miloš je přesvědčen, že za jeho domnělé neprodělání covidu může očkování. Jako popírač popíračů popírá, že by za jeho vysokou hladinu IgG mohlo jeho setká(vá)ní se s covidem, ovšem na druhou stranu přiznává, že se právě s covid pozitivními lidmi setkává pravidelně. Neuvědomuje si, že to, co jej chrání a navyšuje jeho hladinu protilátek IgG, nemusí být pouze očkování, nýbrž trénovaný jeho organismus přicházející s covid pozitivními lidmi opakovaně do styku. A jako očkovaný jistě věří propagandě a ač covid může přenášet, jistě své okolí nechrání.

Evoluční parazitolog, biolog, imunulog a statistik je ale fakticky přesvědčený absolvent střední školy a jednatel stavební firmy, důvěryhodný pán s módní košilí a často i kravatou, Miloš Skýpala. Buď i ty jako pan Skýpala, který se nepotřebuje vzdělávat a dej světu vědět, jak se vědci a odborníci mýlí a věci mají ve skutečnosti dle jeho faktů. Vol koalici SPOLU, polarizuj se na O/N, buď osobní a jdi příkladem. To je IN, tak ten marketing funguje. A že skutečně funguje. 👍 Akorát že ze sebe uděláte před odbornou společností blbce. To Vás ale jako stavebníka nemusí nijak trápit.
----
Status na Facebooku Martina Mojmíra: https://www.facebook.com/mmartinb84/pos ... 7609587043
Status na Facebooku DuchDoby.CZ: https://www.facebook.com/duchdoby.cz/po ... 8318207735
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
David Ponížil
Vykázaný uživatel
Vykázaný uživatel

Příspěvek od David Ponížil »

Zabte to, než to naklade vajíčka... Tady máme dalšího odborníka z průmyslovky. To potřebujeme... Neuvažuje pan Skapala o kariéře molekulárního genetika, imunologa, vakcinologa, apod.? Proč tihle géniové nedělají to, na co mají podle všeho kvalifikaci a IQ alespoň 150?
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Pan Miloš mne samozřejmě zablokoval, tudíž již nevidím jeho eventuální další reakce. Tolik k jen dalšímu demokratovi antipolitického uskupení SPOLU.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy na autory jednotlivých konkrétních statusů“