Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Zrovna dnes jsem v rámci kontroly jedné stavby narazil na lešení. Jen pro informaci: šíře od 0,6 - 0,9m, výška přes 25 do 40 m.
Cena za montáž včetně kotvení: 74,90 / m2.
Češi jsou obecně bohatý národ. Jsme rozvinutá země, peníze a zejména u nás v domě vysloveně serem. Tak není co řešit...
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Pobavil Zápis z 1-2025 schůze výboru SVJ a KRK, body 2 a 3, viz nově založené téma ZDE, kde si budeme občas blbosti výboru komentovat.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Poslední dny někdo v našem domě v noci pravidelně vrtá do zdi a ruší noční klid. Ode mě je to daleko, ale jiní mají dotyčného za souseda. Například poslední sobota ve 2:30 ráno a 23:30, neděle 1:10 a pondělí v 6 jsou časy dosti výživné. O koho se jedná, jsem si odsledoval. Je to známý místní debil... Ovšem kdo to je, nepovím. Co bych se více zajímal o sousedské vztahy a vzájemnou pomoc, když pro tu zlodějnu bylo bez jednoho bytu 100 % vlastníků... Raději si znovu přečtu pláč výboru upozorňující na jimi samotnými nedodržované vlastní stanovy. A pokud mě něco začne rušit blíž, podřídím se přírodnímu zákonu kauzality. No ne?