Díky Q za upozornění. Průběžně to čtu a sleduji a nestačím se té lhostejnosti místní správy divit. Mohou psát cokoli, já pravidla fóra Mobilmania.cz hodlám respektovat, tudíž se zapojovat do flame-waru nehodlám. Co ale řeším, jsou ty pomluvy, což je dle § 184 TZ č. 40/2009 Sb. trestný čin.
esquire do diskuze pod článek na Mobilmania.cz napsal, co napsal, zatím to tam stále je, čte to tam spousta lidí. Včera jsem mu napsal ve fóru do SZ:
774 888 774. To je moje telefonní číslo. Zavolej mi, je potřeba, abych ti něco vysvětlil.
Zprávu si přečetl ještě večer, dosud bez reakce. Chtěl jsem jej telefonicky pouze informovat, co se právě teď děje, čeho se dopouští, jaké to může mít právní následky a ať raději svého protiprávního jednání ihned zanechá. Mít názor je v pořádku, ale pomluva je závažná věc a dít by se to nemělo. Pán patrně neví, co dělá, a že to pro něj může znamenat vězení až na dvě léta, viz např.
ZDE.
Jinak jak jsem psal, oslovil jsem i administrátora fóra, aby věc řešil, anebo se k tomu alespoň vyjádřil. Zda s tím vším souhlasí a bude pro tyto věci poskytovat dotyčným na internetu prostor, nebo jak se k tomu postaví jinak. Řeči v diskuzi, že někdo o něčem někde mluví, nejsou pro mne relevantní.

Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.