Ty's to zkazil, vždyť já to přeci vím.
Dnes jsem byl u soudu se Zdeňkem Ponertem na dalším líčení v rámci té
taxi kauzy a na obědě se s ním, Aloisem Hlásenským a s ještě jedním pro mě zatím neznámým člověkem (nezapamatoval jsem si jméno, případně se mi pane, prosím, připomeňte) bavili o různých věcech, přičemž přišlo na téma Zdrojové ekonomiky, kdy on se mě najednou s úsměvem zeptal "Tak to Vy jste ten Martin Böhm"? Říkám, že ano a on na to, že slyšel pořad s Vladimírem Kapalem o Hnutí. Tak se ptám, zda četl mých 38 otázek a on na to, že ano a na to konto mi odpověděl "Vždyť on Kapal musí vždycky za každou cenu vyhrát". Tak jsme se hezky zasmáli, abychom mohli změnit téma a bavit se o dalších zajímavostech. Dokonce jsem dostal novou přezdívku od těch, kteří si nepamatují mé jméno. Říkají mi "pan 38 otázek".

Nevím sice, jak to myslí, ale to je přeci jedno.
Mimochodem dnes jsem si u soudu řekl, jak by bylo fajn, kdyby na mě fakt podali tu žalobu. Totiž oni by museli platit drahé advokáty, zatímco já bych ani nepotřeboval advokáty své, protože líčení probíhá přesně v tom smyslu, jak já běžně pracuji. Stačil by mi bezplatný ex-offo a s přehledem bych se uhájil sám. Je by to celé stálo nějakou tu stovku za advokáty, ušlé zisky atd. a pak další stovky za křivé obvinění. A víš ty co? Po těch pěti letech soudních tahanic bych všechny ty peníze poslal tomu našemu největšímu "neomarxistickému NWO satanovi Stevu Džekopsovi". Zatím sice nevím, jak se posílají peníze imaginárním osobám, ale nějak bych na to přišel, anebo se spokojil alespoň s Peterem Josephem.

Ale ani obyčejným trestním oznámením od nich, anebo od kohokoli, nepohrdnu. Zatímco budu muset být na policii, stane se mi nějaká škoda, kterou mi PČR z kapes daňových poplatníků uhradí. Třeba mi propadne televize v hodnotě 20.000 Kč v zastavárně, kterou si díky nutnosti přítomnosti být na policii nebudu moci vyzvednout. To budu mít opravdu hodně starostí, jak se na webu rádia píše, to je fakt. A posluchači za to budou moci nadávat jedině jim.
Jinak mě dnes nesmírně pobavil jeden svědek pitomec (mimochodem také Mgr. a dokonce Bc parodie na právníka - magistrátní úředník

), kterého příště státní zástupkyně určitě překvalifikuje na obviněného. Ten totiž tak komicky lhal, až se mu celá soudní síň i se soudkyní (což na tom bylo asi nejzábavnější, protože ona by neměla) smála. Na svůj "spor" bych si objednal velkou soudní síň a pozval nějak i posluchače, aby si to také mohli užít. Vždyť je to přeci bulvár, no ne? Oni toto fórum a nově i web
DuchDoby.CZ (zvýšila se návštěvnost, za což rádiu děkuji - dobrá reklama) čtou, tak by jich jistě několik přišlo. Tak uvidíme, třeba to konečně vyjde. Třeba jim ego už nedovolí nic nepodat a třeba se dočkáme dalšího pořadu, jenž nám opět pomůže.
Kauza Zdeňka Ponerta s audiozáznamy ze soudu
ZDE. Pokračování bude, až mi Grass Valley pošle nový licenční klíč, abych vytvořil audio z dneška, kde v následném článku na DD označím část se svědkem, aby se mohli pobavit všichni bez zdlouhavého přehrávání celého soudního líčení.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.