Přetahovací a retenční nabídky T-Mobile

Zde je prostor pro pokládání dotazů a vedení diskuzí všeobecného charakteru jak s námi, tak s ostatními uživateli fóra.
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
jezevcik8475
VIP člen

Re: Přetahovací a retenční nabídky T-Mobile

Příspěvek od jezevcik8475 »

Hezký večer. V rámci akvizice lze mít nyni telku magenta TV M Plus za zvýhodněnou cenu 189,- Kč na 6 měsíců. Pokud se ovšem budete mírně snažit, tak ji můžete získat na první měsíc zcela zdarma, tedy se slevou 100%. Ke konci 6. měsíce je nutné dořešit cenu pro další období s retenčním oddělením.
tbunda23
Nový diskutér

Příspěvek od tbunda23 »

Když na t-mobile.cz/prejdete nabizi T-Mobile 50% slevu, víte někdo, na jak dlouho ta sleva platí?

Mám aktuálně Premium 5G u Vodafonu, bude se mi zdražovat z 685 na 735. Vychází mi to, že bych to samé (včetně těch 1000 minut do zahraničí, které nevyužiju), měl u T-Mobile tím pádem za 692,50. Akorát je tedy otázka, jestli to není jen na 3 měsíce a pak plná cena nebo zdrhat jinam.
jezevcik8475
VIP člen

Příspěvek od jezevcik8475 »

tbunda23 napsal: 22.08.2026 13:53 Když na t-mobile.cz/prejdete nabizi T-Mobile 50% slevu, víte někdo, na jak dlouho ta sleva platí?

Mám aktuálně Premium 5G u Vodafonu, bude se mi zdražovat z 685 na 735. Vychází mi to, že bych to samé (včetně těch 1000 minut do zahraničí, které nevyužiju), měl u T-Mobile tím pádem za 692,50. Akorát je tedy otázka, jestli to není jen na 3 měsíce a pak plná cena nebo zdrhat jinam.
Dobrý den, akviziční nabídky jsou vždy na kratší období, potom je nutné to řešit s retenčním oddělením. To se Vám vyplatí přecházet kvůli desetikorunám? Zavolejte na VF, že máte lepší nabídku od T-M a nejprve to řešte se stávajícím operátorem. Pokud se nedomluvíte na rozumném cenovém řešení, přejděte jinam. Zde na webu si můžete vybrat se široké nabídky tarifů a zvolit ten, který pro Vás bude nejvýhodnější.
Odpovědět

Vrátit se na „Otevřená diskuzní témata“