proud napsal:Robo napsal:
)))))))
No, myslím, že srandy už bolo akurát dosť....

njn , na diskusich kde se bude debatovat stylem 1 krok,otazka k veci,2 krok,odpoved k veci,to k veci urci admin,moc lidi nenajdeme,nejvic tech zabanovanejch,viz a viz levanet

,zivot nam totiz chteji predepisovat od narozeni,pokud mozno i jakou rukou a kolika prstama je nejlepsi si vytrit rit,diskuse kolem veskera zadna:-)))))))))))))))))))),a samozrejme ze to co urcej je jediny nej:-).Ale neni nad to se dobre pobavit a poslechnout si jak jsem hloupej,to nam vzdycky slo nejlip;-)))))))))))))))))).Jenze jednota a spoluprace bez musim,ale chci protoze chapu,vypada jinak.Navic,bez zrucnosti se muzeme jit vycpat a ne ze ne! Kdyz ma neco k necemu vypadat,musis mit na kazdej pocet par tech kdo ukazou a naucej,taky naucej pouzivat u prace hlavu,jinak muzes po pracovnim dni nastoupit nocni smenu a opravovat a predelavat a tak po tejdnu vubec delat temer sam,ostatni co jim stacej ty postupy,budou po spitalech nebo ovazany a prace neschopny.A zrovinka ja jsem na praci celkem cimprlich,takovej ten previt co musi mit vsechno akorat,jinak se pod to nepodepise,a kdyz se nemuze podepsat,radeji ani nezacne!Me jeste totiz ucili delat s takzvanou remeslnou cti,nejen honem splacej a jeste rychlejc skasiruj a pryc!!!Takze se Robo alespon zasmejeme:-)
Proude, jestli se mohu naposled vyjadřit a je tvá odpověď částečně reakce i na mne tak:
1) špatně si to co píšu pochopil
2) nikdo Vám nic nepředepisuje
3) já jen upozornil na to, že pokud jak píšete chcete něco skutečně pořešit a ne jen o tom bez výsledku "vyměnovat pouze názory", tak to určité praxí odzkoušenými postupy musí projít a pokud si zručný člověk jak píšeš, tak to samé přeci uplatnuješ i u řemesla. Takže namísto přijetí pomoci v tom jakým způsobem komunikovat a řešit, jste to otočili na buzeraci z mé strany, no budiž
4) ale co, smát se budu spíše já za pár týdnů, až uvidím zase hromadu vyplácané energie za klávesnicí a výsledek celého vlákna ?, nebudu říkat jaký
5) diskuse není problém, ale problém je zda-li celá ta sranda vůbec k nějakému využití dospěla nebo se jen zabil volný čas, když zrovna není do čeho píchnout
6) kdyby totiž za ty léta podobné diskuse na celém webu na téma RS něco kloudného vyprodukovaly, tak by nebylo nutné ji znovu zakládat zde, když už by to bylo někde konečně dotažené do konce, nebo se mýlím ?

tož se mějte, nebudu Vám od ted do diskuse nijak "zasahovat", počkám si spíše na výstup především praktických zkušeností Houbeera apod. lidí bude-li ochoten to udělat komplexně, aby to mělo smysl v rámci celé koncepce RS.