Reakce na předmětný článek, na žádost uživatelky Klaudie, na sebe nenechala dlouho čekat, pro připomenutí ZDE.
Níže si doložíme ještě nové komentáře k mé osobě na webu Svobodného rádia, okomentujeme je a pomalu asi toto téma ukončíme, neboť již bylo vše důležité řečeno a tedy není předmětné v kauze dále pokračovat. Nadále budeme reagovat již pouze na dotazy případných tazatelů ke mně, či k Hnutí.
Svobodné rádio neposlouchám, často demagogické výlevy mne nezajímají a především na to nemám čas. Nové komentáře si však občas sjedu, poněvadž Vám to nedá a stejně vždy něco k tématu napíšete. Sic nesmysly, ale napíšete. Problém nemám, jen dělám jednu ze svých prací. Ve svých 30letých dětských letech totiž asi učím pana Vladimíra Kapala investigativní novinařině, když sám není schopen ani ochoten si informace dohledávat, ale přebírá je od jiných, anebo si je vymýšlí. Zkuste si jedno odpoledne sednout na zadek a vše si k tématu přečíst, třeba se něco dozvíte.Jan Dobeš napsal:Pan Martin Böhm má neustálý problém, milý Martin Böhme je potřeba se urgentně léčit a ne neustále šmírovat na Svobodném Rádiu kde Vás má většina posluchačů plné zuby...
Tomu nerozumím. Co že mi to vlastně radíte? Také Vám něco, pokud mohu, poradím. Naučte se pravidla českého pravopisu.Jan Dobeš napsal:Dobrá rada na závěr pane Böhm tímto těch 900,- Kč na chod „fora“ od vás a těch dvou přispěvatelů tedy celkem 3. slovy TŘI asi nevymůžete leda, že by jste sáhl do kapsy a zaplatil to opět v té vaší trojici 900 : 3 = 300,- no vzhledem k oblibě vašeho fora to ani jinak nemůže dopadnout… Hezké přemýšlení.
Lomský J. napsal:Pan Martin Böhm má neustálý problém, milý Martin Böhme je potřeba se urgentně léčit a ne neustále šmírovat na Svobodném Rádiu kde Vás má většina posluchačů plné zuby...
Tak počkat, toto mi psal pan Dobeš, nebo Lomský? Nebo že by nešlo o posluchače rádia, ale pseudonym někoho jiného? Martine Dukáte, jsi to ty?Lomský J. napsal:Z mého pohledu vám dobrá rada na závěr pane Böhm tímto těch 900,- Kč od vás a těch dvou přispěvatelů tedy celkem 3. slovy TŘI asi nevymůžete leda, že by jste sáhl do kapsy a zaplatil to opět v té vaší trojici 900 : 3 = 300,- no vzhledem k oblibě vašeho fora to ani jinak nemůže dopadnout… Hezké přemýšlení.
Na tak nenavštěvovaném maličkém fóru bych si toho nevšiml. Děkuji za doporučení.Lomský J. napsal:Dále vám doporučím tento článek kde se ptá jistá žena na vašem „foru“ ZDE : viewtopic.php?f=47&t=248 — a to na vaše zaměření.
Aha, ono bylo odpovězeno ještě před tím, než jsem si Váš komentář přečetl. Nevadí.
Souhlasím, nemá cenu se tím dále zabývat, když už tak nějak můžeme dojít k závěru, že si některé komentáře píší moderátoři webu a rádia sami. Tedy, jak píši výše, tato kauza je u konce, pokud tedy nevznikne nový (další) pořad na SVR, o němž bychom zde opět informovali. Hezké dny.Lucie napsal:Ten pan Böhm co napíše na svůj hustě navštěvovaný kecálek je poravdu síla. Navštívila jsem prohlédla a vidím že je to chudáček. Nemá cenu se s tím zabývat.