Diky za podporu

O tyrani v te slunecnici jsem uz leccos videla. Hruza.

Me sice nevyhodili, ale uz jsem pred par lety mela trikrat vystrahu, ze mi daji vypoved z bytu, kdyz tady budu nechavat prespavat fetaky a bezdomovce, nechavat otevrene dvere (ktery prave naopak zaviram, protoze je nechava otevreny personal) a ze nedodrzuju nocni klid (driv tu byl kazdej patek a sobotu v noci kraval, kdyz lidi odchazeli z protejsi hospody a taky to hodili na me.)
Vedela jsem, ze me tu tri lidi takhle pomlouvaji, ale ted se diky nataceneni ukazalo, ze je jich nejmin sedm. V okoli i novym najemnikum vykladaji, ze davam klice fetakum. Zacalo to uz pred sedmi lety, kdy jsem se sem nastehovala, kdyz ke me chodil jeden dedecek bezdomovec na kafe a neco k jidlu (ostatni bezdomovci, kteri skoncili na ulici, protoze jim bez nahrady zbourali ubytovnu ho vzdycky obrali o duchod)
a oni z toho udelali, ze sem taham fetaky a tahne se to do ted. (Pritom dedecek uz pred rokem a pul zemrel.

)
Reditel tehdy rekl, ze pokud je u me hodku dve a zas odchazi, tak proti tomu nic nema, ale za tyden prisel a rekl: "prosim vas vyhodte ho, oni mi furt volaji."
Delaji mi ostudu po celym meste a ja pak mam problem nekoho sehnat, kdyz potrebuju s necim pomoci.
Ta nejradikalnejsi pomlouvacka tu behem nataceni rikala, ze davky ktery dostavam od statu mam vyuzivat pro sebe a ne to tady rozdavat fetakum. Tak je dost mozny, ze nekdo z nich stoji i za tim, ze mi socialka osm let blokuje zvyseni prispevku na peci, prestoze mam potrebny pocet posuzovanych bodu lekarsky dolozeny.
No a to, ze mi napr.vedeni pecovatelsky sluzby zrusilo uklidy, protoze se odmitam udusit v rousce je dalsi "bonus" za snahy dosahnout tu nejakych zlepseni pro vsechny.
---
Sice me tu nemlatej a neskopavaj z vozejku, jak pise david ponizil, ale provedli mi neco jineho.
Reditel me nechal proti me vuli odvezt na to popraviste zvany nemocnice v cesky lipe. Tak me tam ztejrali, ze jsem tam malem umrela.
Protoze jsem neotvirala, vlezl mi do bytu balkonem, nechal me bez klicu, bez dokladu, bez mobilu, bez vozejku odvezt a ten balkon nechal (v unoru) otevrenej, takze mi sem mohl kdokoliv vlezt a vykrast me. (Balkon.dvere byly nastesti zapreny nasadou, kterou jsem si dvere privirala a otvirala, kdyby se otevrely dokoran, vymrzly by kytky i rybicky.)
Mam jsem o tom pobytu video s jirkou zajicem.(

) viz odkaz nize.
(je strasny, jaka tyranie se ted odehrava v nemocnicich.)

Z dubna 2021:

A TOHLE SE TED DEJE V NEMOCNICICH

Skutecna pandemie je to, co se deje na tech popravistich zvanych nemocnice

Proto ty zakazy navstev, aby lidi nezjistili, co se tam deje.

NEMOCNICE TRANSFORMOVANY NA KONCENTRAKY. Tak je to ted zrejme vsude

A JAK TO ASI VYPADA NA DETSKYCH ODDELENICH ??? Deti se nemuzou branit, nenechte je tam

??? CHCEME TAKOVE ZDRAVOTNICTVI ???
Video Jiriho Zajice s mym vstupem -

PO 12. MINUTE

(a to tam jeste ani neni vsechno, co jsem tam v 2.pol.unora 2021 zazila)
Poslechnete si video
O TOM, CO SE OPRAVDU DEJE V NEMOCNICNICH KONCENTRACICH

zdravotnicky terror musi prestat

POLICIE BY MELA HLIDAT V NEMOCNICICH,
JAK SE TAM ZACHAZI S PACIENTY

---

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... filter#_=_

---
Bala jsem se, ze uz se tam odsud nedostanu. Proste tyranie

Po navratu slaba jak moucha, pri presedani na vozik se mi tak klepaly ruce, ze jsem se bala ze spadnu,
ruce na hrbetu ruky svrastele, dehydrovane jak osmdesatileta starenka,
i kuze na hlave, nekolik let mi diky uprave stravy nepadaly vlasy, po pobytu dve tretiny vypadaly, po navratu jeste tri tydny krece v zaludku,
bolesti vseho druhu horsi nez pred tim...
Po dvou mesicich doma mi bylo lip, nez behem hospitalizace,
tak kdo se stara lip o zdravi, oni nebo ja.
(32 let na voziku, cely zivot se o zdravotnictvi zajimam a rikam, ze mam vic zdravotnickeho vzdelani, nez vsichni ministri dohromady.)
Ale koho to zajima, nemam prece diplom v kase že.
Mnozi zdravotnici dnes nic neumi, studujou farmacii o skutecnem zdravi nevi vubec nic. Zdravotnictvi ovladl farmakojedobyznys a to je proste tragedie. Nejhorsi je, ze tolik lidi porad veri, ze mame, jak rekl babis v tv - skvely zdravotnictvi. Houbeles.
Pritom by mohlo vypadat uplne jinak.
Mam lepsi vysledky.
Sdilim to i do skupin, ale lidi to ani nesdili. Skoro nesdili volani o pomoc, nesdili dobry rady, ale kdybych natocila nejakou rvacku, melo by to stovky, tisice sdileni. To je smutny. Nechapu.
-
(Vic clanku ode me je v komentarich pod moji profilovou fotkou.)

---
Par mych zdravotnich doporuceni:

NAPR. CHRIPKY, ANGINY SE DAJI VYLECIT BEHEM
DVOU TRI DNU A BEZ FARMAK

https://m.facebook.com/story/graphql_pe ... U2MTAxMzQ1