Ing. Ivan Kosturák Msc. píše:Dobrý deň, pán Böhm,
cením si Vašu proaktivitu, avšak zrejme viete, že MČ Praha 13 náš systém podnetov nepoužíva a nedostáva ani notifikácie (nechce ich dostávať). Štandardne by mali byť stornované práve s touto informaciu. Na základe Vašej požiadavky akurát Vaše podnety aktuálne nestornujeme. Obávam sa však len plníme databázu informáciami, ktorým sa nebude nikto venovať. Rád by som vedel Váš pohľad na situáciu.
Prajem úspešný zvyšok dňa
---
https://docs.google.com/uc?export=downl ... bWE2N09BPQ
MUNIPOLIS / Mobilní Rozhlas
Ing. Ivan Kosturák Msc. / Chief Operating Officer
Tel: +420 774 185 468
Web: www.munipolis.cz
Adresa: MUNIPOLIS s.r.o., Londýnské náměstí 886/4, Štýřice, 639 00 Brno
Martin Mojmír píše:Hezký den, pane inženýre,
ano, toto vím. Veškeré mnou zadávané požadavky sleduji, načež jakmile je možné je stornovat, danou informaci do nich uvádím formou následné poznámky. Důležitá je pro mne alespoň existence, respektive archiv těchto požadavků, byť stornovaných, které mi / naší organizaci slouží jako databáze pro možnost zpětného ověřování datumů vytvoření incidentů a jejich aktualizací. Používám to v příslušné sekci fóra naší neziskové iniciativy, viz viewforum.php?f=178 . Věřím, že to bude možné i nadále.
ÚMČ Prahy 13 nepoužívá jak Váš portál, tak ani portál jejich vlastní. Systém ÚMČ Prahy 13 jsem použil rovněž mnohokrát, občané jsou však ze strany úřadu buď odbývání strohými prohlášeními, že věc předali dále, ačkoli tomu tak není, anebo zcela ignorováni. Není možné jejich portál používat k ničemu, neboť nic neeviduje a jelikož je zadaný podnět veden v rámci jejich systému, obávám se, že by mohly být případné záznamy editovány nebo mazány.
Jsem poněkud překvapen, že jste mne oslovil. O spolupráci s Vaším projektem se snažím již snad více než 6 let. Byl jsem však ze strany paní na podpoře nebo majitele vždy odbyt / odmítnut, anebo zcela ignorován. Nabízel jsem např. před lety, že se mohu o lokalitu v rámci Prahy 13 co by správce starat, tzn. pomáhat Vám s udržováním mapy, na které jsou zadávané a neuzavírané incidenty rovněž řadu let a to zdaleka nejen ty zadávané mnou. Mám možnosti Prahu 13 osobně obcházet, jednotlivé případy kontrolovat a zadané záznamy pomáhat aktualizovat / uzavírat. Žel se mi ale nikdo dosud nevěnoval, jak uvádím, ani co se týče nastavení / spárování loginů mezi mobilní aplikací a webem, podpora na lince nikdy nikomu nepředala v minulosti mnou podávané návrhy atd. Ztratil jsem dávno v projekt důvěru.
Toto je můj současný pohled na situaci. Jaký je Váš pohled? Rád si s Vámi i případně pohovořím telefonicky. Věci a situace se průběžně mohou měnit, z mé strany nabídka spolupráce i po letech platí.
S přáním zdraví a pozdravem
Martin Böhm - ICT servis, audiovizuální služby,
krizový management, poradenství sociologické
a v oblasti osobního rozvoje, mediální činnost
(+420) 774 888 774, martin.bohm@ictx.cz
www.ictx.cz | www.etiq.cz | www.martinbohm.cz
Komunikace prostřednictvím tohoto e-mailu
může být bez potvrzování transparentní.
Ing. Ivan Kosturák Msc. píše:Dobrý deň, pán Böhm,
čo sa týka spomínaného odmietnutie z našej strane, som si istý, že sa kolegovia vždy snažili spraviť, čo je reálne v ich silách. Naše možnosti pre podnetoch sú obmedzené.
Aktuálne mám pomerne veľkú agenda, ale nerád by som, aby táto diskusia zapadla, tak aspoň stručne:
chápem teda tak, že Vaše podnety budeme štandardne stornovať (aj stornovaný záznam Vám pomôže a v DB sa nebudú hromadiť otvorené prípady, o ktorých úrad nevie)
to, že by ste sa mohli starať o podnety na MČ Praha 13 je skvelé. Akurát by sme potrebovali, aby bolo toto pridelenie kompetencií odobrené samotnou Prahou 13. Je pre Vás reálne sa s úradom dohodnúť, že by Vás aspoň neformálne poverili ako správcu podnetov cez MUNIPOLIS?
Ešte raz vďaka za Vašu proaktivitu a snahu zlepšovať svoje okolie.
Prajem úspešný zvyšok dňa
---
https://docs.google.com/uc?export=downl ... bWE2N09BPQ
MUNIPOLIS / Mobilní Rozhlas
Ing. Ivan Kosturák Msc. / Chief Operating Officer
Tel: +420 774 185 468
Web: www.munipolis.cz
Adresa: MUNIPOLIS s.r.o., Londýnské náměstí 886/4, Štýřice, 639 00 Brno
Martin Mojmír píše:Hezký den, pane inženýre,
Vaše omezené možnosti jsem opakovaně konzultoval s podporou Vaší služby již někdy před šesti nebo více lety. Navrhoval jsem tehdy i řešení. Donedávna bez jakéhokoli zájmu. Donedávna proto, že nyní na mé texty povrchně na Facebooku reaguje pan Miroslav Kubásek, jenž mé kontakty s evidentním nezájmem popírá (údajně mu je nikdo nepředal, nevyvinul dostatečnou aktivitu je nalézt, zapírá, nevyjadřuje se k věcnému sdělení, cokoli jiného)...
Přidělení kompetencí Prahou 13 je nereálné, viz léta mnou zadávané podněty a o Praze 13 podávané relevantní informace. A teprve z mé strany. Kompetence máte pro tuto záležitost jako provozovatelé projektu Vy. Navrhuji tedy Vám oslovit Prahu 13, aby mne, aspoň formálně, pověřila jako správce podnětů přes MUNIPOLIS. Pokud za Prahou 13 přijde s čímkoli Böhm, jenž v této věci dlouhodobě vyvíjí pouze konstruktivní aktivitu, musí Vám být snad jasné, jak to dopadne. Dejte mi, prosím, vědět, jak jste dopadli Vy, ačkoli je mi předem znám výsledek...
Vaše oslovení mé osoby v souvislosti s Vašimi následnými reakcemi považuji za politováníhodné. Je mi líto, že vyšlo opět vniveč. Ještě se pokusím s tímtéž znovu oslovit projekt přímo prostřednictvím pana Kubáska, jenž mne včera vyzval k opětovnému jeho kontaktování, tentokrát na e-mail. Nicméně tomu nedávám žádnou šanci na úspěch. Zvlášť po zkušenostech.
Tak se mějte fajn a možná zase za několik let mi třeba napište.
S přáním zdraví a pozdravem
Martin Böhm - ICT servis, audiovizuální služby,
krizový management, poradenství sociologické
a v oblasti osobního rozvoje, mediální činnost
(+420) 774 888 774, martin.bohm@ictx.cz
www.ictx.cz | www.etiq.cz | www.martinbohm.cz
Komunikace prostřednictvím tohoto e-mailu
může být bez potvrzování transparentní.
Dosavadní diskuze s panem Miroslavem Kubáskem před jeho kontaktováním na e-mail níže.