Jana Zwyrtek Hamplová fanpage o pravdě o Ivecmectinu, která měla vyplavat na povrch - Facebook

Diskuze ke komentářům na webu a blogu Martina Mojmíra Böhma - http://www.martinbohm.cz

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým fóra ETIQ.CZ, z.s.
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s., admin

Jana Zwyrtek Hamplová fanpage o pravdě o Ivecmectinu, která měla vyplavat na povrch - Facebook

Příspěvek od Martin Mojmír »

Komentovaný komentář: https://www.facebook.com/hamplova65/pos ... f2tCY2nn9l - Facebook.com (rev. 20.01.2025 09:25)
Dotaz, poznámka, připomínka? Zaregistrujte / přihlaste se do fóra a napište přes tlačítko Odpovědět. Bude-li to konstruktivní, mohu se Vám věnovat.
----
Jana Zwyrtek Hamplová fanpage 19.01.2025 17:56 napsal:„Další pravda, která vyplavala na povrch…..
ZDROJ

Obrázek

FB stránka Jana Zwyrtek Hamplová fanpage sdílela 19.01.2025 17:56 tvrzení, že následující pravda o Ivermetcinu vyplavala na povrch:
Richard Perman 19.01.2025 16:11 napsal:
PAMATUJETE, KDYŽ se média smála a říkala, že Ivermectin je POUZE pro koně a krávy?
VĚDĚLI jste, že je vyroben pro lidi od roku 1987, a v roce 2015 za něj byla jeho tvůrcům udělena Nobelova cena.
Tady je to, co vám neřekli:
1 – Zabraňuje škodám způsobeným léky vytvořenými pomocí technologie mRNA, blokuje vstup Spike Proteinu do buněk a pokud byl člověk očkován, může si sám léčit poškození očkováním již napáchané, pomocí Ivermectinu.
2 – Při léčbě žloutenky typu C má pouze příznivé účinky a žádné škodlivé účinky. Ve skutečnosti ještě před vstupem do buňky již zničil virus v krvi.
3 – Má velmi silný protizánětlivý účinek a má silný dopad na traumatická a ortopedická poranění, posiluje svaly a nemá žádné vedlejší účinky jako kortikosteroidy.
4 – Léčí autoimunitní onemocnění, jako jsou: revmatoidní artritida, ankylozující spondylitida, fibromyalgie, psoriáza, Crohnova choroba, alergická rýma.
5 – Zlepšuje úrovně imunity u pacientů s rakovinou a léčí Herpes Simplex a Herpes Zoster a navíc snižuje frekvenci sinusitidy a divertikulitidy.
6 – Chrání srdce při srdečním přetížení. Například při embolii zabraňuje srdeční hypoxii, protože stimuluje produkci základní energie, takže nedochází k destrukci tkáně a zlepšuje se tak srdeční funkce.
7 – Je antiparazitární, antineoplastický (protirakovinný). Údajně potlačuje množení a metastázování rakovinných buněk, zachovává zdravé buňky a zlepšuje účinnost chemoterapeutické léčby.
8 - Může zabíjet rakovinné buňky odolné vůči chemoterapii, porážet rezistenci vůči četným chemoterapeutikům, které se u nádorů vyvíjejí, a v kombinaci s chemoterapií a/nebo protirakovinnými látkami poskytuje zvýšení účinnosti těchto léčebných postupů.
9 – Je antimikrobiální (bakterie a viry) a zvyšuje imunitu.
10 – Dostává se do centrálního nervového systému a regeneruje nervy.
11 – Pomáhá regulovat glukózu, metabolismus inzulínu, hladinu cholesterolu a snižuje jaterní tuk na steatózu.
12 - Může být použit jako profylaktický prostředek a je spojen s významným snížením infekcí, hospitalizací a úmrtností v důsledku C-19.
Jeho problém je, že ho u nás v lékárně nekoupíte. Naše MZ nemá zřejmě zájem tento lék, oceněný Nobelovkou, u nás prodávat ani na předpis. Takže jako obvykle Polsko a prý není problém ho koupit v Egyptě.
Kdyby náhodou někdo jel, měl bych o pár krabiček tzv. pro "strýčka Příhodu" zájem. Když tak prosím zprávu do messengeru Děkuji.
ZDROJ

Zdroj ovšem jak FB stránka Jana Zwyrtek Hamplová fanpage, tak Richard Perman neuvedli. Také mohu tvrdit, že Ježíšek chodí komínem a nosí dárky. Bez uvedení důkazů toto tvrzení ovšem bude jaksi pokulhávat. Tedy pokud nebude vyloženě lživé... Žel FB stránka Jana Zwyrtek Hamplová fanpage si vymýšlí často. Oslovil jsem tedy formou označení přímo Janu Zwyrtek Hamplovou, abych se dozvěděl, co si o tom myslí přímo ona. Označení je jedna věc. Druhá je, jestli odpoví.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s., admin

Re: Jana Zwyrtek Hamplová fanpage o pravdě o Ivecmectinu, která měla vyplavat na povrch - Facebook

Příspěvek od Martin Mojmír »

Kontaktoval jsem soukromou zprávou přes Facebook Janu Zwyrtek Hamplovou s dotazem, zda FB stránka Jana Zwyrtek Hamplová fanpage je její, anebo se jedná o profil někoho jiného. Žel odpověděla, že se jedná o její stránku. Tato odpověď mě mrzí, neboť se tím Jana Zwyrtek Hamplová staví do role dezinformátory šířící a píšící bludy. Přitom jako člověk na mě působí slušně, sympaticky a poctivě. Leč žel není důvěryhodnou osobou a nedá se brát vážně.

Obrázek

Při dnešní kontrole jsem zjistil, že sdílení příspěvku p. Richarda Permana se na zdi paní Hamplové již nenachází. Možná jej vymazala po mém požadavku zdroje, anebo z jiného důvodu. Každopádně projdeme-li si daný profil, nezdrojovaných nesmyslů paní Hamplová souhlasně sdílí žel hodně. Pokud by se měla brát vážně, byla by potřeba zásadní sebereflexe a tedy revize osobního přístupu k věcem. Potenciál dle mě má paní Hamplová veliký, asi co dělá, myslí dobře bez postranních osobně-ekonomických či jiných zištných úmyslů, žel však její přílišná důvěřivost a náklonnost k nesmyslům jí nestaví do společensky prospěšné role.

Pro paní Janu Zwyrtek Hamplovou nehraje dobře ani toto mé předchozí téma, kde se v kontextu se svým přesvědčením pokrytecky pustila do ministra Vnitra Víta Rakušana, ačkoli s ní sdílím přesvědčení, že Vít Rakušan je pořádný darebák, leč ale člověk by měl setrvat objektivizovaný a snažit se upřednostňovat když už ne konstruktivní, tak alespoň racionální přístup. Přes to paní Hamplové fandím a jsem rád, že na jejím místě je raději ona než kdokoliv jiný z konvenční vládní garnitury. Jen to chce nad věcmi trošku více uvažovat, mírnit se a pokusit opravdu přesunout k nejlépe vědecké metodě a tedy objektivitě.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Vrátit se na „Martin Böhm, osobní web (MBOW)“