Vyšší poplatky za Českou televizi a rozhlas mohou být od dubna či května - Lidovky.cz

Statusy, komentáře a ostatní vyjadřování ke společenským tématům - http://www.martinbohm.cz

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým fóra ETIQ.CZ, z.s.
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s., admin

Vyšší poplatky za Českou televizi a rozhlas mohou být od dubna či května - Lidovky.cz

Příspěvek od Martin Mojmír »

Komentovaný článek: Vyšší poplatky za Českou televizi a rozhlas mohou být od dubna či května - Lidovky.cz (rev. 31.01.2025 14:45)
Dotaz, poznámka, připomínka? Zaregistrujte / přihlaste se do fóra a napište přes tlačítko Odpovědět. Bude-li to konstruktivní, mohu se Vám věnovat.

Obrázek

Víte, jak poznáte, že obstrukce ANO a dalších opozicí nebo zatím neparlamenťáků kolem nenavyšování poplatků za ČT a ČRo jsou falešné? Tak, že po svém vítězství ve volbách to už nebudou řešit - snižovat zpět na původní úroveň.
Lidovky.cz napsal:Lídr ANO Babiš zopakoval, že jeho hnutí bude chtít poplatky v příštím volebním období zcela zrušit – totéž říká i SPD – a mluvil znovu i o tom, že úsporu přinese i sloučení ČT a Českého rozhlasu do jedné instituce.
To se samozřejmě nestane, ke zrušení nedojde.

Tento status si ukládám na pozdější „já jsem to říkal”. Tak do konce roku 2025 na shledanou.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Vrátit se na „Statusy Martina Mojmíra“