S dovolením zde uvedu část citace se zdějšího webu ictx.cz:
Pokud udělám rozbor jednotlivých částí z této citace, tak mohu jedině s čistým svědomím říci, že vše, co zde bylo v této citaci zmíněno je zcela pravdivé.Vodafone může pro někoho vypadat na oko možná lépe, potýkat se s jejich dlouhodobými technickými problémy, neschopnými zaměstnanci a zloději asi snad raději nechcete. Od doby tehdejšího Oskara se mnohé změnilo a Vodafone dle našich zkušeností zařadil na pozici nejhoršího operátora.
1. Technické problémy:
a) Nová aplikace můj vodafone+ a s tím související neustále problémy uživatelů. Vyjádření Ondry z VF fóra:
Ano, snad v řádu několika měsíců dojde k nápravě. Ono, kdyby VF zvolil kvalitní, schopné vývojáře a řádně je také zaplatil, nemuselo by k těmto potížím docházet.Všechny zde nahlášené chyby jsme samozřejmě předali, ale vývoj probíhá podle priorit a některé další aktualizace jsou už "plné. Proto prosím neočekávejte, že oprava přijde automaticky v nejbližší aktualizaci.
b) Problémy s VF TV a přechod na novou platformu 3Ready. Současné TV, jak jistě všichni víte, není zcela již vyhovující. Sekáhí obrazu, problémy zpětného zhlédnutí, zamrzání aplikace, apod., to jsou věci téměř na denním pořádku. Stížností užívatelů, snad zde nemusím ani zmiňovat, každý si je snadno dohledá.
Snad se někdy dočkáme té nové platformy 3Ready, neboť jak vím, VF si potřebuje tuto novou platformu doladit k obrazu svému, a to chvíli ještě potrvá.
2. Neschopní zaměstnanci: Dovolil jsem si zde použít tento výraz, neboť byl zde již zmíněn.
Vážení, nevím, jak bych to slušně zde napsal, ale mnohdy si operátoři myslí, že na druhém konci je zákaznik , který asi ničemu nerozumí. Věřte, zabývám se několik desítek let oblastí telekomunikace, a mohu říci, že za tuto dobu jsem dostatečně v této oblasti znalý, již od počátku tehdějšího Eurotelu. Jak jsem již dříve zde v některém příspěvku uvedl: " prosím, nedělejte ze zákazníků ovce a blbce".
Co se týká retenčních cen, tak prosím nelžete, že něco nejde, nevíme o tom, apod., a neslibujte něco napořád, napořád a napořád.
Pokud opravdu cenově neumíte konkurovat, tak bych řekl jediné: " zabalte to, tak jak v Maďarsku, mrzet nás to nebude".
3. V říjnu 2025 jste nalákali nové zákazniky na akviziční tarify. Ano, ti lidé, kteří si je pořídili v dobrém úmyslu ani netušili, jak se k nim zachováte
a hned v následujíím měsíci, kdy jste ani NE slavnostně "představili nové tarify", hned vydali oznámění o zdražení těch starých. Hanba vám...
.... a v poslední řadě bych chtěl zde k tomu poslední bodu znovu připomenout podcast pana M. Mojmíra - změny ve Vodafonu 2025, který jistě stojí za vaši pozornost.