Ahoj , moje reklamace z Vodafone "chráněné dílky" - NEOPRAVNĚNÁ REKLAMACE již 2x
Volal jsem na zákaznickou linku - výpovědní oddělení, kde jsem zlevnil internet. Mezi tím, jsem se zeptal zaměstnance VF, jestli mám nárok na výměnu modemu za nový (starý ještě od UPC) bylo mě řečeno, že settobox mám odkoupený a modem v pronájmu! Proto jsem souhlasil, že chci vyměnit nový modem, který mám v pronájmu.
Zeptal jsem se jestli je možné i nainstalovat až přijede technik. Řekl mi ANO, technik Vám modem nainstaluje a odveze starý modem! Tak jsem souhlasil.
Volal kurýr "technik" že je před barákem - krabice otevřena a chtěl podpis - zeptali jsme se ho, že má snad modem nainstalovat a odvést ten starý, bylo mě řečeno, že ON je pouze KURÝR a ne TECHNIK!!!!
Při předání modemu nového a podepsání do 1h přestal fungovat internet - bohužel byla doma mamka, která to zapojit NEUMÍ tím pádem jsem musel sehnat někoho, kdo jí to zapojí a vznikli mě tak fin. náklady.
Volal jsem hned na VF s reklamací COTO MÁ ZNAMENAT!
1. Telefonát, podat žádost na reklamace, ještě s tím, že se mě ten dotyčný operátor co sem sním řešil ten nový modem, že mě bude volat ! Dodnes nezavolal. Asi víme proč!
2. Podaná elektronická reklamace - NEUZNÁNÁ. Pronájem mám mám na settobox a starý modem co sem nechal vyměnit za nový byl můj vlastní a odkoupený !!!! Takže zaměstnanec VF mě dal ŠPATNÉ informace jaké zařízení máme vlastně ve vlastnictví a jaký ne!
Reklamační oddělení Eva Hablovič - mě poslal pouze email - i s žádostní o telefonní kontakt! Vůbec nepověřila hovory ale pouze data v systému.
reaguji na Vaši opakovanou reklamaci.
Znovu jsem prověřila zařízení na Vašem zákaznickém účtu a zjistila, že u nás aktuálně využíváte zapůjčený telefonní přístroj pro pevnou linku za 10 Kč měsíčně, set-top-box KAON za 70 Kč a modem Vodafone Station 3.1 za 70 Kč, který Vám byl dodán dne 31. 10. 2025 se samoinstalací, která je zdarma. Ráda bych Vám znovu potvrdila, že jste do data dodání nového modemu využívali původní modem Compal, který jste měli ve svém vlastnictví. "
Neskutečný jak si někdo dovolí podat špatné informace s tím, že důvěřuji člověku jaké mi podá a pak je všechno úplně jinak!
Jen pouze sliby a nic. Opravdu pracuji zaměstnanci vodafone v chráněné dílně ? Proč se k tomu neumí postavit a řešit chyby ?!!!
Instalace internetu s tím, že přijede technik a nazdar bazar ? zapoj si to sám. ? Profi instalace stojí 2k, ale nikdo nic neřekne ???
Jak se k tomu teda Vodafone postaví ? Proč máte nahrávané hovory, když je neprověříte....
PS: Služby VF jsou vedený na moji mamku, vše jsem řešil za ní. Seděla vedle mě. Měl jsem mobil na hlas. Samoinstalací udělat neumí, nevyzná se v tom a já bydlím xxxkm od ní. proto sem se ptal, jestli to můžou udělat.
Reklamace Vodafone
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
- Martin Mojmír Böhm
- OVPS.CZ, z.s., administrátor
Re: Reklamace Vodafone
Ahoj. Dopiš sem ještě pls číslo daného zkz účtu ve Vodafone, ať si tě tady při pročítání zdejších témat identifikují a vidí, že to řešíš přes nás. Předpokládám, že všechny rozhovory s nimi nahráváš, budou se hodit při podání pak podnětu ČTÚ, jenž by měl zkoumat a udělit operátorovi nakonec pokutu. Hovory s nimi můžeš i veřejně sdílet, je to v rámci § 88 a tuším 146 NOZ (případně zpřesníme). Případně to právně zaštítíme my s tím, že jsme tě ke sdílení vyzval a tím přebrali jako OVPS.CZ, z.s. za to plnou zodpovědnost, ke které se tímto osobně hlásím. Nemám s tím nejmenší problém.
Zangi pro
diskrétní kontakt: 10-9259-1559 |
: ovps.cz, mojeretence.cz |
: 774888774 (hlavní v síti T-Mobile), 702021111 (v síti Vodafone), 608087777 (v síti O2). Na textové zprávy nemám kapacitu reagovat, použijte oficiální e-mail nebo zavolejte. Obtěžující (opakované a jinak vynucované) zprávy, resp. flooding bez reakce blokuji.
-
Tomáš Halva
- Prémiový člen
Re: Reklamace Vodafone
Ahoj,
Číslo plátce 40952751
Zákaznické číslo 1045913065
Děkuji moc za podporu.
Číslo plátce 40952751
Zákaznické číslo 1045913065
Děkuji moc za podporu.