Mám zkušenost, že každá cca dvacátá zásilka doručovaná při portacích od jiných operátorů k O2 do BOXů (Alza, Z, jakýkoliv) skončí nepřenosem čísla. Přičemž O2 o tom velice dobře ví, avšak pro nápravu nečiní žádné kroky. V lepším případě prostě O2 nezadá po vyzvednutí SIM karty zákazníkem přenos, kdy se to musí celé zadávat znovu, ovšem v případě horším, jako je tento, prostě O2 číslo po předání stávajícím operátorem k přenosu v noci nezaktivuje a tudíž „zneexistuje”. No a pokud se toto stane třeba o víkendu, jakože se to děje právě teď, tak celý víkend v O2 není jediný admin, co by to mohl řešit. To jednoduše proto, že operátor na to kašle a o víkendu tyto dělňase nezaměstná, aby jim nedej bože nemusel dát pár korun navíc. Zákazník, zejména pokud podniká, tak číslo klidně několik dnů nemá a přichází tak o zisk a to nejen krátkodobě, ale i dlouhodobě, neboť pokud volající volá na číslo hlásící se jako neexistující, nabude dojmu, že prostě není a tak, má-li se jednat třeba o nabídku obchodní spolupráce, příjemce kontakt nezíská a tím přijde i o vyšší částky. Za toto je přímo odpovědný mobilní operátor O2, kdy tento konkrétní příklad mám samozřejmě řádně zdokumentovaný. To znamená včetně veškerých screenů a záznamů hovorů.
Tady se jedná o zkz v O2 číslo 1941246123 s iniciály B. C. Klient si zásilku normálně vyzvedl, číslo mělo být portováno už 4.2. a dosud nic. Číslo neexistuje. Vše jsem dnes zákazníkovi zadal do O2 s požadavkem neprodleného zavolání a vyřešení situace. Tedy čekám. Každopádně toto téma budu posílat v zastoupení do O2 datovou schránkou a požadavkem vyjádření zejména k tomu, proč o víkendu nemají techniky, nepracují a nechávají zákazníka v této kritické situaci neobslouženého.
Zkz O2 č. 1941246123 napsal:
Dobrý den, pane Böhm,
... Nyní už tam ani tu objednávku pro číslo 60536xxxx nevidím...
Kdyby byl s O2 nějaký nepřekonatelný problém, byl bych ochoten akceptovat T-mobile s tarifem:
NEXTU neomezeně XL - pro mne, stršího nestudenta- 453Kč/2roky
nebo přinejhorším původně zvažovaný:
NEXT internet neomezeně XL - 523Kč/5let
Další mailem či mobilem, podle toho, co u O2 zjistíte.
Děkuji,
B. C.
Poslyšte, máte šanci být dobrý operátor a kazíte si to...
Sdíleno zároveň na Facebooku.
# FB stránka mojeretence.cz
# FB skupina Podpultové mobilní TARIFY
# FB skupina O2 CZ zákazníci - tipy, triky, návody, slevy, podpultovky
# FB skupina O2 CZ podpultovky, retence, datamanie
Management O2 informován prostřednictvím sledovaného Retenčního a manažerského vzkazníku O2.