"Nekalé" praktiky mobilního operátora O2

Zde je prostor pro pokládání dotazů a vedení diskuzí všeobecného charakteru jak s námi, tak s ostatními uživateli fóra.
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
Odpovědět
jezevcik8475
VIP člen

"Nekalé" praktiky mobilního operátora O2

Příspěvek od jezevcik8475 »

Hezký den. Nekalé praktiky společnosti O2 zřejmě nejsou zcela vyjímkou. Zde je příklad, skutečnost, realita jednoho zákazníka, který podal stížnost na jednom nejmenovaném webu.

Znění stížnosti:

Dobrý den. Jsem zákazníkem O2 pod zákaznickým účtem ***. V aplikaci Moje O2 mi byla nabídnuta změna tarifu z NEO+ Zlatý na NEO+ Platinový. Nabídku jsem přijal v domnění, že cena zůstane stejná, případně že navýšení nebude oproti prezentované nabídce žádné. Po obdržení následujícího vyúčtování jsem zjistil, že došlo k navýšení celkové částky k úhradě. Vyúčtování za předchozí období činilo 847,51 Kč, zatímco následující vyúčtování činí 1 007,95 Kč. Žádám proto o:

1. Prověření podmínek nabídky, na základě které byla změna tarifu provedena.
2. Sdělění, jaká cena mi byla v okamžiku přijetí nabídky prezentována.
3. Vysvětlení důvodu navýšení ceny po přechodu na tarif NEO+ Platinový.
4. Nápravu, pokud byla nabídka prezentována způsobem, který mohl vést k mylnému dojmu, že cena zůstane zachována. Prosím o vyjádření k reklamaci.

Produkt

NEO Zlatý/NEO Platinový tarif

Požadované řešení

Zachování původní ceny tarifu a odstranění nekalých praktik.

Podáno 16.6.2026, 02 mlčí, dodnes bez odpovědi.
Odpovědět

Vrátit se na „Otevřená diskuzní témata“