Datum vzniku: 23. 6. 2026 14:03
1. Nefunkční odkaz příchozího e-mailu na aktivaci tarifu NEO+ Zlatý s příplatkem 50 Kč...
2. Neprofesionální chování péčařky s iniciály V. K. tázající se zkz na službu pro manželku, milenku, přítele...
2. Neprofesionální chování péčařky s iniciály V. K. tázající se zkz na službu pro manželku, milenku, přítele...
Zkz mi volal znepokojen jednak nefunkčností odkazu, jímž jste jej měli lákat na vylepšení tarifu za pouze 50 Kč příplatek, který ale nefungoval, kdy při hovoru s paní V. K. mu mělo být sděleno, že ano, ale ne za příplatek 50 Kč, nýbrž 200 Kč, tedy šlo o klamavou reklamu. Paní V. K. dále zkz zpovídala, zda nechce něco dalšího např. pro manželku, milenku nebo přítele, což zkz dle jeho slov zvedlo ze židle. Vyslovil přání, abych jej převedl k Vodafonu.
Podal jsem jménem zkz stížnost a zároveň mu musel zajistit službu v O2 tak, aby k Vodafone neodešel. Trvá však na odpovědi na stížnost, kterou tedy budete posílat mně, abych mu ji následně předal a věc uklidnil. Zákazníka jsem zachránil, nicméně dovolím si sdělit, že narážet v hovorech na zákazníkovy manželky, milenky či (homosexuální nebo jiné) přátele určitě není nejlepší nápad. Se mnou třeba srandičky, jak víte, ok. Určitě ale ne s běžnými zkz. To je nevhodné.
Prosím, školte si to trošku důkladněji, ať se takové zbytečné nepříjemnosti nedějí.
Děkuji za pozornost a spolupráci.