Prechod k O2

Zde je prostor pro pokládání dotazů a vedení diskuzí všeobecného charakteru jak s námi, tak s ostatními uživateli fóra.
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
Odpovědět
Aluzcz
Nový diskutér

Prechod k O2

Příspěvek od Aluzcz »

Pracovni cislo z firmy sam na sebe a zaroven potom zpetne fakturovat firme, mozna budu mit trochu nestandardni dotazy.

1. Nabidka na prvni dobrou po telefonu, NEO+ Platinový za 949, firma mi bude platit proti dokladu 900 takze mi to muze byt v zasade jedno, jsem minus 50
2. Mam stale take VDSL internet, ktery me vcetne vsech slev vychazi na 300, vzhledem k unity je defakto zadarmo ovsem aktivuje mi O2 spolu a levnejsi tarif
3. Pokud se podivam na family tarify a PK kody ktere mam k dispozici vychazi platinovy + v zakladu na 1049, pokud zapoctu slevy ktere mi nabidl operator tak jsme na 699, a to je uz docela rozumna nabidka - tady uz jen budu firme setrit penize coz je mi v zasade jedno.
4. Je mozne aby mi O2 vystavovalo nejakou zkracenou fakturu, tedy na celkovy objem sluzeb napriklad? tak abych dostal VDSL a family tarif jako celkove sluzby jednom dokladu?... Potom by mi family davalo v mem pripade smysl, mesicni faktura by byla cca 900, z toho zaplati celych 900 firma, tedy nula od nuly a 300 cashback unity a to se mi samozrejme libi nejvic :) Je toto nejak mozne at naprimo nebo pres nejakeho virtuala? Zajima me to i proto ze O2 sere do tech dokladu TV kterou stejne nepouzivam a je zdarma a je mi uplne jasny ze se toho nejaky debil drive nebo pozdeji chytne a bude me to akorat stat energii a cas.

Tarif Zakladni cena Sleva Spolu Total
Internet 599 -200 -100 299
Telefon 1399 -250 -200 949
Telefon family 1049 -250 -200 599
Unity -300
Total 598
Odpovědět

Vrátit se na „Otevřená diskuzní témata“