Status na Facebooku Martina Mojmíra: https://www.facebook.com/mmartinb84/pos ... fBr1BoCK5lMartin Mojmír napsal:Další zbytečná náhlá smrt na očkování. Pamatujte na to při volbách, než to hodíte tomu, kdo nese za covidovou agendu a zmanipulování naivních lidí odpovědnost. Kdo byl tehdy u moci, činil kriticky špatná rozhodnutí a nese tak na svých bedrech zmrzačení a smrt tisíců lidí jen v ČR.
Jsem posluchač a soucítím. Trošku mě mrzí, že pro sešlé moderátory minuta ticha znamenala ticho jen na asi 15 sekund. Protože minuta je 60 sekund!
Vyjadřuji hlubokou soustrast a ať se s touto nešťastnou událostí vyrovnáte, ačkoli něco takového zcela není možné.
Šokující zpráva! Právě zemřel oblíbený moderátor Radia Kiss Jirka Vondra - Prosvet.cz
Moderátor: Martin Mojmír
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s., admin
Šokující zpráva! Právě zemřel oblíbený moderátor Radia Kiss Jirka Vondra - Prosvet.cz
Komentovaný článek: Šokující zpráva! Právě zemřel oblíbený moderátor Radia Kiss Jirka Vondra! Svět opustil v pouhých 40ti letech! - Prosvet.cz (rev. 16.01.2025, 16:35)
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.