Náš současný socio-ekonomický systém nám odepírá (právo na) vzdělání a smysl života obecně. Prakticky povinně denně konzumujeme jedy v podobě různých dochucovadel, sladidel, náhražek, prášků atp.; dýcháme přiotrávený vzduch; sledujeme debilizační televizní seriály typu Ulice; stupidní reklamy na předražené zboží, které nepotřebujeme; jsme zahlcováni různými dezinformacemi a strach a bezmoc vyvolávajícími zprávami; nuceni chodit do zaměstnání, jenž společnosti absolutně nic pozitivního nepřináší atd. Když toto celé sečteme, vynásobíme a odmocníme, získáme egem a/nebo tituly zmanipulovaného a přebujeného idiota (ovci), kterému je s přesvědčením o vlastní dokonalosti společně se sbíráním bezcenných předmětů (peněz, kovů, různých popsaných orazítkovaných papírů, ...) vše jedno, anebo jinak psychicky poškozeného člověka (zombii), jenž je pod záminkou falešného pocitu absolutní bezmocnosti systému zcela odevzdán. No a tím se opět vracíme ke drogám, s jejichž pomocí si „ulehčujeme” život a/či utíkáme od reality. To je celý problém.
Odstavec, který jsem napsal, Vám, když jste líný si přečíst příručku, kde je vše podrobně popsáno, velice stručně shrnuje vše, o čem v posledním příspěvku píšete. Spíše by mě, pane Pavle, zajímalo, jaké řešení máte na současnou situaci Vy. Řekněte, jakou společensky prospěšnou činnost jste za svůj život udělal nebo děláte? Napište nám také třeba něco o sobě... Čím se zabýváte, živíte... Co Vás zajímá, baví a naplňuje. Čeho chcete v životě dosáhnout.
Já nevím, tohle snad nemůžete už ani myslet vážně... Tyto odkazy absolutně nejsou k věci.
A tak to je předpokládám proto, že jste to napsal, jelikož opět toto tvrzení není ničím podložené.paja píše:moje poznámky byla hlavně o tom, že nadkritická většina nefunguje
Pane Pavle obávám se, že vážná diskuse může probíhat pouze s lidmi, kteří ji myslí a berou vážně. Já osobně tuto brát vážně přestávám, protože vše, nač se ptáte, Vám dokládáme důkazy s odkazy na vědecké a statistické studie, kterých je nejen naše příručka plná. Kromě toho na mnohé zdroje uvádíme také kontakty. Přes to však stále říkáte a/nebo píšete absolutně irelevantní nesmysly, které prokládáte odkazy na různé bulvární plátky...
Bude to zejména zásluhou vzdělá(vá)ní.paja píše:Jinak, pokud bude docházet k úbytku kouření, nebude to jistě zásluhou TZM a ani nadkritického množství lidí.
Samozřejmě, s tím počítáme. Odkaz na YouTube dáme i do tohoto vlákna.paja píše:Jistě by bylo dobré dát záznam z diskuze z 31.5. na youtube.