V průběhu listopadu 2024 postupně ukončujeme všechny déle než měsíc takzvaně táhnoucí se případy, přičemž vracíme dle obchodních podmínek peníze. To buď zcela, anebo zčásti v závislosti na charakteru. Pokud patříte k nerozhodným zákazníkům, nemáte čas nebo máte jiný ať už osobní či externí problém, doporučujeme si jej vyřešit, neboť po tomto ukončení a uzavření Vám novou objednávku neotevřeme dříve než za tři měsíce, anebo otevřeme dříve, ovšem při poplatku 250 Kč. Je nám líto, ale my nejsme odkladiště peněz, musíme se věnovat vážným zájemcům. Takto to u nás a s námi nefunguje.
Děkuji za pochopení.
Oznámení a novinky mojeretence.cz
Moderátor: Martin Mojmír
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Správa fóra ETIQ.CZ, z.s.
Než cokoli napíšete, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Správa fóra ETIQ.CZ, z.s.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Vzpomínáte na představení O2 neomezené podpultové dvojičky za 348 Kč představující dvojici tarifů YOU NEO 20 Mb/s a NEO+ Bílý za v kombinaci s Air Bank měsíčně 348 Kč? No tak to už neplatí. Teď je tato dvojička za měsíčně 301 Kč. Objednávat můžete ZDE.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
- Martin Mojmír
- ETIQ.CZ, z.s.
Ve dnech 20.11.2024 až 22.11.2024 včetně bude z technických důvodů provoz mojeretence.cz omezen. Omezení se vztahuje pouze na v této době nezpracovávání retencí a odbavování příchozích telefonických hovorů. Ostatních záležitostí, např. příjmu objednávek, e-mailové komunikace atd., se omezení nedotkne. 23.11.2024 bude provoz opět plně obnoven. Děkujeme za pochopení.