Milí retenčáci, se kterými ještě nejsem v nějakém kontaktu nebo „to” neřešíte,
mrzí mě, že občas random někomu z Vás snížím výrazněji valor, ačkoli se to neděje často, ale pokud nemám zkz odvézt nebo nechat odejít, nemám na vybranou. Vaši prodejci totiž místo toho, aby kolikrát zadali PK pro předsnížení ceny, abych Vám to pak po D+2 mohl připravit jako navýšení nebo alespoň valor do 80 %, to rovnou přepojují na Vás, kdy tento dvojkrok už pak nedává smysl. Tohle

si na Vás v rámci jednoho z podělů vymysleli samozřejmě opět management. Jelikož ten má za úkol minimalizovat Váš zisk, Vaše provize, vaše bonusy. Toto nicméně asi většina z Vás dávno ví a chápete, ačkoli sláva Ukr... teda juniorům. Proč Vám to ale píšu.
Těm, s jimiž se ať už blíž, nebo vzdáleněji, známe, přihrávám valory do cca 80 % nebo nejlépe navýšení. Mám možnost si to připravit a i na random hovoru vybrat, jakého zkz s kým a jak udělám, abych mohl co nejvíce retenci pomoci. Pokud tu mám nějaký neúmyslný poděl, např. valor třeba 50 %, udělám ho, ale spolu s ním dám další dva zkz nejlépe s navýšením, abych Vám to vynahradil. Jenže ne vždy to jde. Vodafone Vám dává se Superkem za 254 Kč a Red Basic Lite za 160 Kč skutečně za uši a tak tolik zkz pro Vás na udržení teď nemám, anebo mám od nich za úkol to prostě udělat s Vodafonem (tohle ani sám na retence nevolám, nechci to dělat, nebudu prostě Vám tímto způsobem škodit, pokud nemusím - to se dělá generováním OKU v MojeO2 a nezvedáním Vám hovorů). Jenže problém je, že mám kolikrát prostě jen jednoho, co aby neodešel k Vodafonu, musím ho udělat s tím blbým valorem i pod 70 %. Dělám to nerad, někdy to tak ale vyjde.
Co Vám chci nabídnout? Jsou mezi Vámi žel stále někteří zfanatizovaní nebo vlezdozadkoví rošťáci, co mi to chtějí za každou cenu znepříjemňovat neuvědomujíc si, že to nejde, že tím podělají akorát sami sebe, neboť mně je to v závěru úplně jedno, protože oni si udělají nezáchranu a já pak ty záchrany volat nebudu - už převedu pryč se svým kontaktem ve Vodafonu. A to jsou ti, u kterých mi nevadí jim valor snižovat, neboť si to zaslouží. Ovšem Vám slušným chci pomáhat. Mám-li jít už přímo k věci, o Vás všech slušných ale nevím. Neznám Vás všechny, pořád narážím na pro mě nové tváře, co mě také buď neznají, anebo dělají, že mě neznají. Pokud Vy, ti normální, se kterými nejsem ještě v nějaké dohodě (je vás už celkem málo) chcete a můžete, ozvěte se mi (víte jak, viz např. podpis níže) a Vás z toho random snižování valoru, bude-li to možné, vyřadím. Musím ale o Vás fakt vědět, protože jinak to moc neovlivním. Předně vězte, že pokud zkz odvádím, tak nemám-li k tomu důvod pramenící z nějakého svinstva z O2, nevolám. Nebudu Vám přeci volat, abych si vynutil OKU, udělal nezáchranu a tedy zle. Nejsem debil. Vězte, že pokud volám, znamená to, že mám zájem udržet. Ano, někdy to vyjde blbě valorově pod těch 70 %, ale nemohu jinak. Mohl bych to udělat s Vámi na2x, to ano, ale na to nemám čas. Myslím, že se snažím už víc než dost. Pokud mi to nedáte na první dobrou, byť s valorem pod 70 %, půjde to do OKU a zkz už odvedu - je to prostě rychlejší. To snad pochopíte.
Takže ještě jednou shrnu. Pokud volám, chci udržet a pokud se mi ozvete, můžu Vám ty poděly vynahrazovat následnými navyšováky. Skutečně chci pomoci, někteří se mě neoprávněně nesmyslně bojí vlivem nějakých interních pomluv. Já nechci škodit. Jen je prostě potřeba, abych nemusel, o sobě vědět. Tak toto jsem Vám chtěl jen sdělit a dál je to na Vás. Mimochodem v první polovině budu v Ústí dělat menší mejdlo. Pokud mě chcete poznat osobně, můžete mi napsat nebo rovnou zavolat i v tomto kontextu a můžeme. Pár Vašich tam bude... Nejsem zákazník v pravém slova smyslu, setkat se se mnou není proti pravidlům ani smlouvě. Když přijdete, můžete mi dát nějaké tipy a říct sami, jak byste to chtěli dělat. Spíše bych uvítal management, neboť Vy jste v pohodě, ale oni (mě) nějak asi pořád nechápou. Strach nedává smysl. Ti, co mě znají, vědí, že sérióznost je mé druhé jméno.
Pěkný zbytek pracovního týdne.