Přetahovací a retenční nabídky O2
Moderátor: Martin Mojmír
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Správa fóra ETIQ.CZ, z.s.
Než cokoli napíšete, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Správa fóra ETIQ.CZ, z.s.
Re: Přetahovací a retenční nabídky O2
Jasně , díky za info 
Já mám u O2 už jen oneplay maximum , internet Čeznet , O2 už nemělo u nás šanci , Čeznet tahá svoji optiku , a mnohde stará kabeláž O2 nevyhovuje a větších rychlosti se nedá dosáhnout , měl jsem i Terminátora , rychlost max 140Mbps.
-
- Administrátor
Zdravím. Limitka Neo+ Mini je na dobu neurčitou. Chápu správně, že je tedy bez časové garance, a pokud bych měl smůlu, tak ji může operátor třeba po 1 měsíci zrušit? Je možné na základě Vašich zkušeností alespoň odhadnout, jak dlouho bude tento tarif za cenu 49 Kč/měsíc funkční? Anebo je to zcela neodhadnutelné? Internetový tarif Optický 250/250 a televizní tarif Oneplay Extra Sport jsou také na dobu neurčitou, a tedy bez časové garance? Děkuji.
- Martin Mojmír
- OVPS.CZ, z.s., admin
Hezký den. Ano, je to přesně tak. Odhadnout právě dle našich zkušeností trvanlivost tarifu NEO+ nelze, je to skutečně zcela neodhadnutelné.
Internetový tarif a Oneplay se sjednávají s fixací ceny na 2 roky.
Internetový tarif a Oneplay se sjednávají s fixací ceny na 2 roky.
Mobilní tarif O2 Basic za 49 Kč/měsíc má prosím jaké parametry? A je pro fyzickou osobu na dobu neurčitou, nebo se sjednává s fixací?
Hezký den. Sleva O2 Spolu platí pouze pro tarify NEO? A pro NEO+ nebo Basic tedy neplatí, je to tak? Děkuji.