Bez podpisu, bez jména, nic. Hned ten den volám na linku, co se děje. Prý žádnou takovou zprávu neevidují, neděje se nic, záležitost je stále v řešení, mám čekat. Čekám. Nic. Volám 4.2., kdy odpovědí je mi stejná pohádka - nikde není o žádném odmítnutí zmínka a naopak to vypadá, že jim má objednávka spíš tak nějak chybí. Již nyní vím, že se děje cosi nestandardního, neboť O2 trvá vyjmutí čísla z depozitu běžně max. 24 hodin. Zavání mi to diskriminační nekalou obchodní praktikou. Vyčkám do pátku 6.2.2026, zavolám si znovu a bude-li věc stále nedořešena, zahájíme v rámci iniciativy, mimo jiné, následující proces:Dobry den,
Zlate cislo jiz na Vasi zakaznickou kartu nelze zridit, jedna se o interni nastaveni sluzeb.
S pozdravem
Vase O2
Průběh řešení podnětu iniciativou
# ISP neřeší a/nebo fabuluje, podání stížnosti prostřednictvím datové schránky, čekání na vyřešení a/nebo reakci 21+ dnů
# ISP neřeší a/nebo fabuluje, podání stížnosti na Český telekomunikační úřad, čekání na reakci 32+ dnů
# Aktivní spolupráce s Českým telekomunikačním úřadem, ISP mezi tím stále neřeší a/nebo fabuluje, čekání 32+ dnů
# Český telekomunikační úřad neřeší a/nebo fabuluje, podání trestního oznámení, čekání 32+ dnů
# Dosud ne(vy)řešeno - zahájení širší medializace (sociální sítě, weby, SEO, oslovení televizí, řešení a čekání 32+ dnů
# Dosud ne(vy)řešeno - otevření pro diskuze, zahájení antikampaní sponzorovanou formou, oslovení AK pro další řešení
Pokud bude podnět před dojitím na konec průběhu uvedeného v tabulce výše relevantně vyřešen, bude tento přesunut do archivu s vyřešenými podněty a jeho sledování z naší strany ukončeno. V opačném případě bude podnět při posledním bodu přesunut do archivu s podněty odloženými bez uzavření s možností přidávání do něj průběžně dalších informací, otevřen pro eventuální diskuzi na dané téma s veřejností a předán advokátní kanceláři k dalšímu řešení.