T-Mobile chtěl za změnu kontaktního čísla 3.000 Kč
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
-
Rampepurda76
- Nový diskutér
T-Mobile chtěl za změnu kontaktního čísla 3.000 Kč
Pěkný večer, dnes 16:50 jsem volala operátorovi T-Mobile, ohledně změny kontaktního čísla. Operátorka mě informovala že jiné tel.čislo je zpoplatněné na cena 1000 kc , ale když jsem ji chtěla dát č. které jsem už měla u sebe ( vybrané) tak mi řekla že je tohle zpoplatněné na 3000 kc. Musím říct, že jsem se zalekla. A se vším mi pomohl mojeretence.cz za co jim moooc děkuji. U T-Mobile jsem 4 roky a po 2 letech se mi pořád navyšoval tarif. Mojeretence.cz mi se vším pomohla, dekuji dekuji dekuji Petra
Naposledy upravil(a) Martin Mojmír Böhm dne 19.02.2026 18:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Změna názvu předmětu tématu
Důvod: Změna názvu předmětu tématu
- Martin Mojmír Böhm
- OVPS.CZ, z.s., administrátor
Re: T-Mobile chtěl za změnu kontaktního čísla 3.000 Kč
Hezký den,
ano, potvrzuji toto sdělení. Řešili jsme s T-Mobile ve zplnomocněném zastoupení, částka 3.000 Kč byla jinou pracovnicí následně popřena a rovnou jsme paní snížili i cenu z jejích 945 Kč na 473 Kč měsíčně za tarif Next neomezeně XL. Doporučil jsem v květnu, do kdy je k číslu závazek, se ozvat a snížit cenu ještě na 353 Kč. Pokud budete mít pak zájem, dejte vědět, eventuálně můžeme řešit cenu ještě nižší v rámci jiného operátora.
Děkuji, že jste si nekalou praktiku zaměstnance T-Mobile nenechala pro sebe a tím pomohla komunitě. Pokud pro Vás nebo kohokoliv jiného budeme moci něco udělat, neváhejte se na nás opět obrátit.
Případně pokud by chtěl T-Mobile svého zaměstnance za to nakopat do zadku, pak jde o FASK 58782087. Paní jsme doporučili si vše s operátory nahrávat. T-Mobile jsme zákazníka díky rychlému řešení věci v rámci jednoho hovoru nechali, což bylo jejich jediné štěstí. Jinak byl plán to dát O2 na 399 Kč za 20 Mb/s.
Téma zamykám.
ano, potvrzuji toto sdělení. Řešili jsme s T-Mobile ve zplnomocněném zastoupení, částka 3.000 Kč byla jinou pracovnicí následně popřena a rovnou jsme paní snížili i cenu z jejích 945 Kč na 473 Kč měsíčně za tarif Next neomezeně XL. Doporučil jsem v květnu, do kdy je k číslu závazek, se ozvat a snížit cenu ještě na 353 Kč. Pokud budete mít pak zájem, dejte vědět, eventuálně můžeme řešit cenu ještě nižší v rámci jiného operátora.
Děkuji, že jste si nekalou praktiku zaměstnance T-Mobile nenechala pro sebe a tím pomohla komunitě. Pokud pro Vás nebo kohokoliv jiného budeme moci něco udělat, neváhejte se na nás opět obrátit.
Případně pokud by chtěl T-Mobile svého zaměstnance za to nakopat do zadku, pak jde o FASK 58782087. Paní jsme doporučili si vše s operátory nahrávat. T-Mobile jsme zákazníka díky rychlému řešení věci v rámci jednoho hovoru nechali, což bylo jejich jediné štěstí. Jinak byl plán to dát O2 na 399 Kč za 20 Mb/s.
Téma zamykám.
Zangi pro
diskrétní kontakt: 10-9259-1559 |
: ovps.cz, mojeretence.cz |
: 774888774 (hlavní v síti T-Mobile), 702021111 (v síti Vodafone), 608087777 (v síti O2). Na textové zprávy nemám kapacitu reagovat, použijte oficiální e-mail nebo zavolejte. Obtěžující (opakované a jinak vynucované) zprávy, resp. flooding bez reakce blokuji.