Retenční a manažerský vzkazník O2 CZ

Tato kategorie je určena pouze pro čtení, nelze do ni psát. Prostor pro dotazy a související diskuze je k dispozici níže.
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
Zamčeno
Martin Mojmír Böhm
OVPS.CZ, z.s., administrátor

Re: Retenční a manažerský vzkazník O2 CZ

Příspěvek od Martin Mojmír Böhm »

Jinak obecně vám teď už Stříbra za 449, resp. 399 nová nepřivedu a starší moc neudržím, když Vodafone 15 Mb/s BezLimitu L samostatně za 294 Kč, staré 10 Mb/s Superko 291 Kč a staré 20 Mb/s Super+ 298 Kč. Tady vám pšenka ode mě už moc nepokvete. To je mi líto. S tím případně v rámci mě budete muset něco udělat.
Zangi pro 🔒 diskrétní kontakt: 10-9259-1559 | 🏠: ovps.cz, mojeretence.cz | 📱: 774888774 (hlavní v síti T-Mobile), 702021111 (v síti Vodafone), 608087777 (v síti O2). Na textové zprávy nemám kapacitu reagovat, použijte oficiální e-mail nebo zavolejte. Obtěžující (opakované a jinak vynucované) zprávy, resp. flooding bez reakce blokuji.
Martin Mojmír Böhm

Re: Retenční a manažerský vzkazník O2 CZ

Zrušení mi rozsahlého Facebook profilu se všemi spojeními a historií ve spolupráci s Metou? OK. Akorát vám možná nedochází, jaké prvenství v ČR se teď rozjede aneb někdo začít musí. No, jak myslíte...
Zangi pro 🔒 diskrétní kontakt: 10-9259-1559 | 🏠: ovps.cz, mojeretence.cz | 📱: 774888774 (hlavní v síti T-Mobile), 702021111 (v síti Vodafone), 608087777 (v síti O2). Na textové zprávy nemám kapacitu reagovat, použijte oficiální e-mail nebo zavolejte. Obtěžující (opakované a jinak vynucované) zprávy, resp. flooding bez reakce blokuji.
Martin Mojmír Böhm

Další juniroka mimo proces a příšerný systém hledání boxů

Dnes další juniorka, tentokrát Klára Češková, mimo proces. Odmítla obsloužit další zkz, ačkoli to musí udělat za 1. z důvodu předejití zbytečného vytěžování linky (budu volat a volal jsem znovu) a za 2. z důvodu kompletního dokončení zkz tak, aby odešel zcela obsloužen (opět budu volat a volal jsem znovu). Nevím, zda to dotyčná neví, anebo jí to její TL dostatečně neobjasnil, každopádně co vím z procesů, má to být špatně. Přitom to snad není to ČB exterko, kde se ač pomalu, ale učí? Fakt s tím nic neuděláte? Domnívám se, že byste raději na lince obsloužili třeba potenciálního nového zkz než se srát s Böhmem zbytečně delší dobu, než je nutné?

Pak též pořád katastrofa s boxy. To vážně jste tak neschopní vyvinout pro vyhledávání Alza, Z a dalších boxů prostě našeptávač napojený na API dodavatelů služeb? Tohle jsme v rámci mého tehdejšího webhostingu NETIO.CZ dělali už v roce 2012 a umí udělat i dítě... Inteligentní síť O2? Co to proboha zaměstnáváte a udržujete pořád za nekompetentní technické negramoty? A ten JavaScript?? Jako opravdu vážně? V roce 2026??

Rozhazujete miliony Renáty do kanálu... Jestli si to tady jednou ona nebo někdo od Renáty přečte, tak to potěš, poněvadž se mi nechce věřit, že je to její rodiny vůle a dílo. Já být u vás manažer, vyhazoval bych úplně někde jinde než na retencích... Neskutečné diletantství.
Zamčeno

Vrátit se na „Novinky, oznámení a provoz“