Dobrý den. Společnost O2 se dnes opět předvedla, když od ranních hodin došlo k výpadku jejich služeb. Podle pozdějsího vyjádření tiskového oddělení, mělo jít pouze o problémy s pevným připojením internetu. Lhali, opět zase lhali, jelikož problém byl většího charakteru, nešla TV Oneplay, mobilní internet, pevný internet. Pokud se zamyslím, v dnešní digitalizované době by snad mohli alespoň svým zkz poslat hromadné SMS, kde o těchto výpadcích informují. To pak zkz doslova jak "pes čmuchá", proč něco nejde, kde je problém. A pokud byste náhodou chtěli zavolat na infolinku, máte smůlu. Systém vám sdělí, že za pár hodin máte zavolat znovu. Děkujeme že jste s námi, vaše chytrá síť O2.
TIP pro všechny zkz O2. Pokud se tak snane, volejte kamkoliv na prodejny O2. Jistě sice budou mít velkou radost, ale od toho tam jsou, aby se patřičně věnovali svým věrným zákazníkům a řešili s nimi dané problémy. Snad management pochopí, že něco někde je prostě špatně.
Prosím admina o vložení hlášky z dnešního dopoledne o volání na linku O2. Předem mu děkuji a přeji klidný den...
O2 výpadky a informování o nedostupnosti služeb
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
- jezevcik8475
- VIP člen
O2 výpadky a informování o nedostupnosti služeb
Naposledy upravil(a) Martin Mojmír Böhm dne 21.09.2026 23:24, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Hlášku může vložit i uživatel s odkazem na externí zdroj, odkud ji eventuálně mohu stáhnout později a nahradit za zdroj interní.
Důvod: Hlášku může vložit i uživatel s odkazem na externí zdroj, odkud ji eventuálně mohu stáhnout později a nahradit za zdroj interní.
- jezevcik8475
- VIP člen
Re: 02 výpadek, informování o nedostupnosti služeb
Reakce některých zkz na jiném webu k dnešnímu výpadku : "Nejvtipnější" je přístup k problému od O2.. Nefungují data, dovoláte se na o2 linku, AI asistent od Vás chce krátce popsat problém, řeknete mu, že nejdou data (tedy a internet a TV v domě) a on Vám odpoví, ať problém řešíte přes appku (která běží na datech) a zavěsí.. Když se následně člověk po 64 minutách čekání na o2 lince dovolá k živému operátorovi, ten mu řekne - "máme výpadek, řešíme ho, ale jak dlouho to bude trvat, to netušíme" a začne Vám nabízet další produkty od o2... Což je naprosto skvělý nápad ve chvíli, kdy člověk v duchu zuří a od o2 by v té chvíli nejradši odešel.. Zkusil jsem už všechny naše operátory (u o2 jsem pouze kvůli kombinaci extraliga-chance liga-formule), ale tahle služba je co se podpory a řešení problémů týče oproti dvěma zbývajícím operátorům opravdové zoufalství a amatérství".
- oldschooltrancer
- VIP člen
Já to dnes zjistil náhodou, když jsem potřeboval kouknout na e-mail a ono nic. "Vtipný" bylo, že třeba idnes.cz mi fungoval, novinky ne, spotify ano, ale deezer ne. Zkusil jsem VPN (nabídlo mi to německou IP) a fungovalo vše.
- Martin Mojmír Böhm
- Administrátor
Pokud funguje vše přes VPN, nevypadá to na překopnutý kabel...
Za video thx ret Jakub Mrtkovič.
Za video thx ret Jakub Mrtkovič.
Pro
diskrétní kontakt Zangi: 10-9259-1559, WhatsApp: mmartinb84 & 774888774 |
: 774888774
: ovps.cz, mojeretence.cz. Na textové zprávy nemám kapacitu reagovat, použijte oficiální e-mail nebo zavolejte. Obtěžující (opakované a jinak vynucované) zprávy, resp. flooding bez reakce blokuji.