Retenční a manažerský vzkazník T-Mobile CZ

Tato kategorie je určena pouze pro čtení, nelze do ni psát. Prostor pro dotazy a související diskuze je k dispozici níže.
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
Martin Mojmír Böhm
Administrátor

Re: Retenční a manažerský vzkazník T-Mobile CZ

Příspěvek od Martin Mojmír Böhm »

Tak já nevím, proč jsou někteří (JJ) nepříjemní jak práce. Řeším primárně udržení zákazníka. Böhm znamená garance zachování, pokud se s ním nehraje divadlo. Vážně, proč si to někteří chtějí dělat zbytečně nepříjemné? Nebuďte na Böhma oškliví, prosím, je mi pak mocinky smutno. :roll:

Co takto? Zvednete, Böhm, ID zkz, sdělení konkurence, sdělení údržby, souhlas, potvrzení, hotovo, pápá Lálá - minuta až dvě. Od Böhma rychlost, jistota, efektivita 100 %. Kde je problém? Krmíte tím, že si stačí zavolat a dostane každý maximum. Jenže ono kdyby tomu tak bylo, pak jsme přeci zbyteční, ne? Navíc pokud dostane každý maximum, proč i se mnou to divadlo? Prostě dáme, vše je ok, nebo nedáme, OKU a jdeme dál... Obojí může být rychlé a bez divadla. Volám s nabídkou udržení, ne s povinností. Nikdo vás do ničeho přeci nenutí. Chcete udržet, dejte - nechcete dát, nedávejte, OKU, taktéž hotovo. No a jestli vás nebaví ta práce, T-Mobile má jistě fronty dalších, jimiž vás nahradí. Prostě Böhm je tady a pracuje se s ním. Taková byla, je a bude situace...

A hned další hovor s někým jiným vše na hned, příjemně, bez problémů, oboustranná spokojenost. Proč někdo je příjemný a jiný tak otrávený? Není to zbytečné? Ach jo, lidi, ach jo. Naštěstí většina OK a mnozí i úplně zlatíčka. Já jsem taky zlatíčko, když se se mnou pracuje hezky. A za jistých okolností můžu být ještě větší, stačí Böhmovi zavolat na 774888774 a klidně se domluvit na čemkoliv. Není nic, co by nešlo normálně lidsky vyřešit. No ne?

Kurňa někteří retenčáci nezdržujte sebe ani mě, nebo to zase začnu jenom odvádět... Jste i s ret pro mé možnosti pro zkz nejdražší, nechávám vám to hlavně kvůli času... Pokud mě ale budete zdržovat, přestanu zase volat a vše půjde do kopru. Dodržujte proces, zachovejte slušnost a buďte dobří.
Pro 🔒 diskrétní kontakt Zangi: 10-9259-1559, WhatsApp: mmartinb84 & 774888774 | 📱: 774888774 🏠: ovps.cz, mojeretence.cz. Na textové zprávy nemám kapacitu reagovat, použijte oficiální e-mail nebo zavolejte. Obtěžující (opakované a jinak vynucované) zprávy, resp. flooding bez reakce blokuji.
Zamčeno

Vrátit se na „Novinky, oznámení a provoz“