Vážení vlastníci,
dovolujeme si připomenout zítřejší shromáždění vlastníků, které se bude konat zítra, tj. 14.10.2025 od 18:30hod v jídelně ZŠ Janského.
Potřebujeme schválit:
- účetní závěrku za rok 2024
- pravidla pro rozúčtování nákladů na správu domu a pozemku a pravidla pro rozúčtování služeb spojených s užíváním bytových a nebytových jednotek
- nahradit člena výboru a člena kontrolní komise
- odsouhlasit firmu, která provede výměnu vodoměrů (dle zákona po 5 letech) a výměnu rozdělovačů topných nákladů (dle zákona po 10 letech) - viz informace v příloze
- dořešit náhradu zasklení lodžií některým vlastníkům
Pokud se nebudete moct shromáždění zúčastnit, zvažte prosím udělení plné moci pro zastoupení na shromáždění.
Děkujeme za spolupráci.
výbor SVJ
Tipuji odstup za výbor Jany Lehké a KRK Davida Jelínka... Důvody asi netřeba zmiňovat.
Zápis z 4-2025 schůze výboru SVJ a KRK
Společenství vlastníků domu Janského/Přecechtělova 2234-2240, Praha 5,
IČO: 24126021
4. Schválení účetní uzávěrky za rok 2024
Pochopitelně budu a navrhuji i ostatním, ačkoli to pro ně nebude dávat smysl, neboť s revitalizací stejně souhlasili, hlasovat proti.
5. Rezignace a volba člena výboru SVJ a kontrolní komise
Jak píši výše, tipuji rezignaci a odchod Jany Lehké a Davida Jelínka.
12. Návrh na odměny pro členy výboru a kontrolní komise (zařazeno na návrh vlastníků)
Již jsem se vyjádřil v předchozím příspěvku, viz tedy výše.
15. Diskuse a závěr
Já diskutovat s nikým o ničem nemíním, je mně a může být i jiným vše zcela jasné, čili se tohoto bodu pravděpodobně nezúčastním.
Nelze ode mne očekávat zítra kromě hlasování proti v bodech 4 a 12 nic. Považuji za bezpředmětné mne s čímkoli oslovovat, veškeré informace jsou obsahem předchozích článků na webu duchdoby.cz sekci
SVDJP 2234-2240 P5.