Retenční a manažerský vzkazník Vodafone

Fórum veřejně prospěšné služby mojeretence.cz (obsahuje neveřejné VIP a privátní kategorie)
WEB -> https://www.mojeretence.cz, http://www.supertarif.cz, http://www.o2agent.cz
FB stránka -> mojeretence.cz | FB skupina -> Podpultové mobilní TARIFY
VIP -> Neveřejné neveřejky O2, Neveřejné neveřejky T-Mobile, Neveřejné neveřejky Vodafone
Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší (N)etiketu, na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Provozovatelem projektu je OVPS.CZ, z.s.
Martin Mojmír
Administrátor

Re: Retenční a manažerský vzkazník Vodafone

Příspěvek od Martin Mojmír »

„Vy jste kolega z retencí, že?” Toto dnes zaznělo u dvou zákazníků. Pokud podobná situace s „odhalením”, při kterém vám nebudu zapírat, nastane, znamená to zpravidla dvě věci. Nejčastěji lež o tom, že OKU se může vydat pouze při volání z nebo na konkrétní telefonní číslo, resp. se se mnou nebudete bavit, což znamená ode mě automaticky vaše selhání a odvod zkz, anebo ojediněle to, co dnes, a to že bez řečí se nastavilo, co bylo potřeba = zkz byl ve Vodafone zachráněn.

Nebudu samozřejmě publikovat v tomto případě žádnou identifikaci, nicméně pochválím dotyčnou, co zachránila Vodafone v horizontu 2 let 14.353 Kč. Toto je u mě jedna z cest, která vám bude fungovat. Čili dobrá práce. Znovu se jen potvrzuje, že vzkazník čte nejen management, nýbrž i lepší jednotlivci z retencí.
Zangi pro 🔒 diskrétní kontakt: 10-9259-1559 | 🏠: ovps.cz, mojeretence.cz | 📱: 774888774 (hlavní v síti T-Mobile), 702021111 (v síti Vodafone). Na SMS ani jiné textové zprávy je mi líto, ale nemám kapacitu reagovat, použijte oficiální e-mail nebo zavolejte. Obtěžující (opakované a jinak vynucované) zprávy, resp. flooding blokuji.
Martin Mojmír
Administrátor

Re: Retenční a manažerský vzkazník Vodafone

Příspěvek od Martin Mojmír »

Před chvilkou jsme si popovídali s jinou kolegyňkou z jiného exterka a co se nestalo, společně se svým nadřízeným zkz udrželi... Zachránila částku v horizontu 2 let 19.224 Kč včetně samozřejmě potenciálu růstu. Opět chválím a děkuji za úsporu cca 40 minut času, v rámci kterých jsem nemusel vytahovat OKU a přenášet služby jinam. Pokud budete cokoliv potřebovat, např. pomoci s procesem (valorem, ale i akvizicemi, cokoliv), kontakt na mě je 774888774, eventuálně WhatsApp, Signal, anebo Zangi. Jde to i za příjemnějších okolností a jak mnozí vědí, je na mě, pokud se domluvíme, spoleh. O tom ale až případně osobně...

Pokud k tomu nebude zadán nový negativní důvod, toto je ode mě zde poslední zpráva, ret. vzkazník Vodafone nyní pozastavuji.
Zangi pro 🔒 diskrétní kontakt: 10-9259-1559 | 🏠: ovps.cz, mojeretence.cz | 📱: 774888774 (hlavní v síti T-Mobile), 702021111 (v síti Vodafone). Na SMS ani jiné textové zprávy je mi líto, ale nemám kapacitu reagovat, použijte oficiální e-mail nebo zavolejte. Obtěžující (opakované a jinak vynucované) zprávy, resp. flooding blokuji.
Zamčeno

Vrátit se na „mojeretence.cz“