Ááá, některé móresy se pomalu stávají častějšími. Obsluha v rámci hovoru pouze jednoho zkz? V pořádku. Potom ale počítejte s tím, že:
# Začínám většinou valorem pod 70 %, takže první zkz bývá mínus. Pokud mi ret. nevezme druhého, neotočím mu to do plusu a je tím pádem zbytečně „poškozen”.
# Odmítnutí obsloužit dalších v jednom hovoru znamená volání znovu, znovu a znovu = zdržování linkařů a prodejen od práce. Zdržujete se od prodejů sami. Já si to tady poloautomatizuji a řeším při čekání další věci, čili mně tím nijak nezdržujete. Nehledě na to mám dost metod, jak si „čekání” případně urychlit...

Jako v pohodě, mně je to jedno...
Další věc zejména teď pro management. Ano, zkz připravuji a dávám je tam, kde chci. Vy nechcete své retence odměňovat, ale jebat je, a to ačkoli jim tvrdíte opak. To je klasická korporátní zaměstnance podělávací praktika. Jenže pokud nakážete, aby se v rámci jednoho hovoru neobsluhovalo více lidí, tak jednak tím poděláte daného retenčáka, ale ten, komu to nenakážete, pak ode mě těch áček a plusů dostane víc, což pro vás znamená, že bude plnit, což jako firma tvrdíte, že chcete, ale fakticky to nechcete, neb nechcete své zaměstnance platit... Takže tohle si asi budete potřebovat nějak doladit...
Kdybyste místo těch kravin se radši se mnou spojili, seznámili mě s tím, co tedy chcete a co ne a třeba bych měl pro vás nějaké nápady a tipy... No jo, ale to kdybyste udělali, ukázalo by se, že jste právě vy neefektivní paraziti, firma by pak oficiálně zaměstnala mě jako náhradu za nejméně pět z vás a já bych vás tam pak pokosil jak klíšťata.

Jestli to tady bude jednou číst někdo výš a zkusí si mě třeba pozvat a otestovat, dostane některá konkrétní jména a to pak bude lítat. Pokud tedy mu půjde o firmu, což by musel být někdo už opravdu nahoře. Nicméně není nad firemní milionky do kanálu a věčnou snahu vytvářet nesmysly pro udržení své pracovní pozice, když ten nadřízený výš to nechápe a tím pádem vám žere, že?
No nic, jen blbněte... Buď to mrví Renáta, anebo má pod sebou někdo, kdo využívá a dělá blbce z ní.
Jen blbněte, lidi, jen blbněte...